Sabanur Kıraç 'Bitti' diyen sevgiliyi geri tavlamanın yolları
HABERİ PAYLAŞ

'Bitti' diyen sevgiliyi geri tavlamanın yolları

Haberin Devamı

Sizce her şey yolunda giderken birden terk edildiğiniz oldu mu hiç? Tabii ki oldu! Hepimizin oldu. Hepimiz zaman zaman kendi aşkımıza o kadar çok kapılırız ki karşı tarafın sorunları ve sıkıntılarını göremeyiz, bazen de görmezden geliriz. Ondan sonra da bizi terk eden sevgilinin peşinden koşmaya başlarız. İşte tam da o noktada sevdiğimizi kaybetme korkusuyla saçmalamaya başlarız. Kimimiz yalvarır, kimimiz ağlar, hatta kimimiz de intihar etmeyi bile planlarız. Ama gerçek şu ki ben bugüne kadar daha hiç “Çok yalvardı o yüzden dayanamadım tekrar çıkmaya başladım” diyen birini görmedim. Yani daha hiç kimse kendisini terk eden sevgiliyi ağlayarak ya da yalvararak geri tavlamayı başaramadı. O yüzden eğer terk edildiyseniz hemen gözyaşlarınızı ve sümüklü burnunuzu temizleyin ve eğer onu gerçekten geri istiyorsanız şu maddeleri uygulamaya başlayın…

1- Önce güzelleşin
Her uzun ilişkinin sonunda biraz bakımsızlaşmak normaldir. Belki siz de ilişkinin rehavetine kapılıp birkaç kilo aldınız, saçınızı başınızı dağıttınız, belki de ayrılık acısıyla paspal bir hale döndünüz. Olabilir. Hemen bu konuda bir şeyler yapın. Kuaföre ya da berbere gidin. Saçınıza başınıza çeki düzen verin. Kendinize içinde kendinizi güzel veya seksi hissedeceğiniz yeni bir şeyler alın. Asla ama aslı çökmüş ya da bitmiş görünmeyin. Güçlü ve çekici olun. Çünkü sevgiliniz sizi ilk beğendiğinde de öyleydiniz. Ona sizde nelere aşık olduğunu hatırlatın!

2- Sonra sosyalleşin
Sakın ama sakın kendinizi eve kapatmayın. Sizi dışarı çağıran arkadaşlarınıza “Canım istemiyor” demeyin. En güzel kıyafetlerinizi giyin, en çekici gülümsemenizle fotoğraflarınızı çektirin. Bu fotoğrafları sosyal medya hesaplarınızda sevgilinize nispet olsun diye paylaşmayın! Çünkü bu çok yapmacık olur. Onun yerine arkadaşlarınızın paylaşıp sizi etiketlemesini sağlayın! Altına mutlaka ne kadar eğlendiğinizle ilgili yorum yapmalarını da söyleyin. Sevgiliniz sizin onsuz da mutlu olduğunuz, olabileceğinizi görsün. Bırakın biraz da o sizi kaybetme duygusunu tatsın.



3- Aramayın/mesaj atmayın
Ne kadar çok isterseniz isteyin onu lütfen aramayın. Gerekiyorsa numarasını silin. Özellikle alkol aldıktan sonra telefonunuzdan uzak durun. Onu aramanız, ona yalvarmanız ya da sinirle yanlış şeyler söylemeniz sizi sadece aciz gösterecek ve onu sizden daha da soğutacaktır. Unutmayın o “Nasılsa beni arayacak, istersem geri dönerim” duyguları içinde. Arayarak onu haklı çıkarmayın. “Ya onu kaybettiysem” korkusunu yaşatın. Bir süre sonra o arayacak bakın görün!



4- Aradığında hemen koşarak gitmeyin
Siz nasıl ona alıştıysanız o da size alıştı. İlk başlarda aramasa bile eninde sonunda ne yaptığınızı hala onu sevip sevmediğinizi merak edecek. Sizi araması veya mesaj atması hemen barışmak istediği anlamına gelmeyebilir. Sadece hala elinin altında mısınız diye kontrol de ediyor olabilir. Aradığında hemen açmayın. Bırakın cevapsız olsun. Birkaç saat sonra geri dönün. Ya da mesaj attığında hemen online olup cevap vermeyin. Eğer buluşmak istiyorsa hemen bu teklifin üzerine atlamayın. Sanki telefon başında onun aramasını bekliyormuşsunuz gibi davranmayın… Çaresiz görünmeyin. Güçlü olun. Çünkü kimse ezikleri sevmez. Herkes güçlüleri çekici bulur!



5- Kıskandırmaya çalışmayın
Arkadaşlarınızın gazına gelmeyin. Sırf onu kıskandırmak için hoşlanmadığınız biriyle buluşmayın. Başkalarıyla fotoğraf çektirip sosyal medyaya yaymaya çalışmayın. Bu tür hareketler çoğu zaman ters teper. Siz, siz olun. Güzel, güçlü ve keyifli gözükün. Eğlenmenize bakın. Onu kıskandıracak tek şey bu olacaktır. Onun hoşlanmayacağı kişilerle görüşmeniz ya da o şekilde davranmanız sadece onu sizden biraz daha soğutacaktır!



6- Sosyal medyadan sapıklık yapmayın
Koyduğu fotoğrafları beğenmeyin. Altına yorumlar yazmayın. Sosyal medyadan mesaj da atmayın. Ama onu silmeyin de. Bırakın onu sallamadığınızı düşünsün. Siz ne kadar onun hesaplarına bakıyorsanız o da gizliden gizliye size bakıyor olabilir. Hiçbir şekilde şeytana uymayın ve onu sosyal medyada taciz etmeyin!



7- Hep yapmak istediğiniz ama bir türlü zaman bulamadığınız o şeyi yapın

Sürekli hakkında konuştuğunuz ama hiç başlayamadığınız işi, hobiyi ya da değişikliği hayata geçirin. Onu yaptığınızı görünce şaşıracak ve kıskanacaktır. Onsuz mutlu ya da başarılı olma ihtimaliniz hem onu çıldırtacak hem de ona çekici gelecektir. Tüm bu maddeleri yaparken siz de kendinizi iyi hatta harika hissedeceksiniz. Belki de ona aslında ihtiyacınız olmadığını veya onsuz daha mutlu olabileceğinizi göreceksiniz. Mutluluğunuz, kendinize güveniniz ve bakımlı hallerinizi sizi daha güzel/yakışıklı ve güçlü gösterecek. Sizin önce kendinizi sevmeniz etrafınıza muhteşem bir enerji yayacak. Ondan sonra sadece eski sevgiliniz değil başkaları da bu enerjiden faydalanmak isteyecek. Siz mutlu olduğunuz ve kendinizi sevdiğiniz sürece başkalarının da sizi seveceğini göreceksiniz…

7

Sıradaki haber yükleniyor...
holder