Siyaset 'Biz gidince terör bitecekse, hazırız'
Paylaş
'Biz gidince terör bitecekse, hazırız'

Başbakan Erdoğan partisinin Balıkesir'de düzenlediği mitingde, "Terör iktidardan çekilmemizle sona erecekse, gitmeye hazırız" diye konuştu

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Balıkesir'de düzenlediği mitingde halka hitap etti.

CHP’nin, AKP’nin ‘birileriyle işbirliği yaparak’ iktidara geldiğini iddia ettiğini hatırlatan Başbakan Erdoğan, “AK Parti sadece ve sadece milletle işbirliği yapar,” dedi ve CHP’nin millete her zaman tepeden baktığını ve bugün de bakmaya devam ettiğini iddia etti.

Başbakan Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Bakın ben buradan, AK Parti’nin nasıl iktidara geldiğini söyleyeyim. AK Parti’yi, millet iktidara getirdi millet!

Onlar statükocularla işbirliği yaparken, onlar çetelere avukatlık yaparken, onlar darbecilere çanak tutarken, onlar mafyayla el ele dolaşırken, AK Parti, gücünü milletten aldı.”

“AK PARTİ SADECE MİLLETLE İŞBİRLİĞİ YAPAR”

“AK Parti sadece ve sadece milletle işbirliği yapar,” diyen Başbakan, CHP’nin millete her zaman tepeden baktığını ve bugün de bakmaya devam ettiğini iddia etti.

Erdoğan, “Arayın bakın bunları kaymak takımının arasında görürsünüz, milletin arasında değil, giremezler milletin arasına,” diye konuştu.

“KARGALAR BİLE GÜLMEYE TENEZZÜL ETMEZ”

Kılıçdaroğlu’nun gündemdeki iddialarını değerlendirirken, CHP’nin genel başkanının ‘her gün gelip bir kuyuya bir taş attığını’ söyleyen Başbakan Erdoğan, “Bizim girip çıkarmamızı istiyor! Öyle iddialar ortaya atıyor ki, kargalar bile gülmeye tenezzül etmez!” dedi.

“TERÖR ÖRGÜTÜ, HALK OYLAMASI ÖNCESİNDE EYLEMLERİNE HIZ VERDİ”

İnegöl ve Hatay’da yaşanan olaylara da değinen Başbakan, bu olayların iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi ve ‘sinsi bir planın devreye konulmaya çalışıldığını’ iddia etti.

Erdoğan, “Terör örgütü, tam da 12 Eylül’de, Türkiye’nin, demokrasi adına, geleceği adına çok önemli bir karar vereceği halk oylamasının hemen öncesinde eylemlerine hız vermeye başladı,” dedi.

BALIKESİR/DHA

Haberin Devamı