Gündem Biz size yarışmayın demedik mi!

Biz size yarışmayın demedik mi!

Paylaş
Biz size yarışmayın demedik mi!

Kazada ölen gencin annesi yıkılırken, arkadaşları, Biz size yarışmayın demedik mi?" diye feryat etti

Edirne'de yaklaşık 1,5 ay önce ehliyet aldığı öğrenilen 18 yaşındaki Anıl Küçük'ün kullandığı otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkınca yol kenarındaki 2 ağacı devirdi ve şarampole yuvarlandı. Kazada ön koltukta yolcu olarak oturan üniversite öğrencisi 18 yaşındaki Emre Zule hayatını kaybetti, sürücü Küçük ise ağır yaralandı. Kaza haberini alan ve olay yerine gelen Emre Zule'nin ailesi, oğullarının öldüğünü öğrenince sinir krizleri geçirdi. Arkadaşları "Biz size yarışmayın demedik mi?" diye feryat etti.

Haberin Devamı

1,5 AY ÖNCE EHLİYETİNİ ALMIŞTI

Üniversite sınavına hazırlanan ve 1,5 ay önce ehliyetini alan Anıl Küçük, lise arkadaşı olan ve şu an Trakya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Ağırlama Hizmetleri Programı öğrencisi Emre Zule'yi de yanına alarak 22 EL 326 plakalı Renault Megane marka otomobil ile gezintiye çıktılar. Kent merkezinde bir süre gezinen iki arkadaş, daha sonra Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi'nde verilen bir konser alanına gitti ve burada karşılaştıkları arkadaşları ile bir süre sohbet etti.

Saat 22.00 sıralarında buradan çıkan iki arkadaş tekrar otomobile bindi ve Talatpaşa caddesini kullanarak kent merkezine doğru yola koyuldu. Ancak aşırı hız yaptığı iddia edilen Anıl Küçük direksiyon hakimiyetini yitirince yoldan çıktı ve sağ refujdaki 2 ağacı yıktıktan sonra yaklaşık 100 metre savrularak şarampole yuvarlandı. Kazayı gören diğer sürücüler ise hemen sağlık, polis ve itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, hurda yığınına dönen otomobildeki Emre Zule'nin öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan sürücü Anıl Küçük ise hemen ambulansa Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.

Haberin Devamı

ANNE VE BABANIN YIKILDIĞI AN

Kazayı haber aldıktan sonra olay yerine gelen Emre Zule'nin anne ve babası, oğulların öldüğünü öğrenince sinir krizleri geçirdi. Anne ise ağlayarak, "Allahım ne olur Emre ölmesin. Emre ölemez. Ne olursun ölme Emrem. İnanmıyorum yavrum ölemez" diye feryat etti. Baba ise polislere "Ne olur bir kez yüzünü göreyim" diye yalvardı. Olay yerine gelen arkadaşları ve yakınları da sinir krizleri geçirdi. Bazı arkadaşları "Biz size yarışmayın demedik mi?" diye bağırdı.Baygınlık geçiren anne ve baba ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis ve savcının yaptığı incelemelerin ardından Emre Zule'nin cansız bedeni Edirne Belediyesi Hasta Nakil Aracı ile Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı. Aynı hastanede tedavisi süren Anıl Küçük'ün ise sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Soruşturma sürüyor

DHA