Magazin Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm fragmanı... Züleyha'dan her şeyi itiraf eden mektup

Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm fragmanı... Züleyha'dan her şeyi itiraf eden mektup

Paylaş
Bir Zamanlar Çukurova 17. yeni bölüm fragmanı... Züleyha'dan her şeyi itiraf eden mektup

Bir Zamanlar Çukurova 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Züleyha, Yılmaz'a her şeyi itiraf eden bir mektup yazıyor. Peki, bu Yılmaz'a ulaşabilecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova bu hafta perşembe yeni bölümüyle seyircisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Hünkar ile Demir'in arası Fekli nediyle açılıyor. Demir annesine tepki gösteriyor.

Haberin Devamı

Fekeli'nin Yılmaz'a telkinleri devam ederken Züleyha'dan itiraflar geliyor. Güzel kadın Adnan'ın gerçek babasının kendisi olduğunu söylüyor. Fakat korkularından dolayı bunu sakladığını belirtiyor. Şimdi asıl mesele bunları Yılmaz'ın öğrenip öğrenemeyeceği...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukurova'da kartlar yeniden karılıyor! Yılmaz'ın kendi elleriyle kurduğu Sanayi Odası'nın Başkanı kim olacak? Kuşaklardır Adanalı olan Demir Yaman mı yoksa İstanbul'dan gelen Yılmaz mı?

Demir kendi elleriyle kendi kuyusunu mu kazıyor? Züleyha'ya aldığı, konağın dilinden düşmeyen araba, Züleyha'nın kaçış planının bir parçası mı olacak?

Sırlar bir bir ortaya çıkıyor, yer yerinden oynuyor. Kendi kafasına göre iş yapan Gaffur, bunun bedelini nasıl ödeyecek?

Haberin Devamı

Uhuletle ve suhuletle, Yamanların Demir'ini bitirme operasyonlarına devam eden Fekeli ve Yılmaz'ın sıradaki planları ne? Yeni karşılaşmalar, yine Çukurova'da olayların fitilini ateşleyecek.