Spor "Bizi bölmeye çalışmasınlar!"

"Bizi bölmeye çalışmasınlar!"

Paylaş
"Bizi bölmeye çalışmasınlar!"

Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün, sıkıntılı bir dönem yaşadıklarını ancak bunun üstesinden geleceklerini söyledi.

Metro City AVM’deki Fenerium mağazasında takım arkadaşı Webo ile birlikte taraftarların formalarını imzalayan Bekir, gazetecilere yaptığı açıklamada, teknik direktör Ersun Yanal’ın istifasının ardından yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Haberin Devamı

Bazı sıkıntılar yaşadıklarını belirten Bekir İrtegün, "Sezon için çok uzun zaman olmasa da belli bir zamanımız var. Bazı sıkıntılarımız da var, bunlar da gerçek. Ancak bizim takımın öyle bir özelliği var ki sıkıntılarda birbirimize kenetlenmeyi çok çok iyi beceren bir camiayız, futbolcu ekibiyiz. Yani her türlü zorluğun üstesinden bu zamana kadar geldik, bundan sonra da geleceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Bekir İrtegün, yaşadıkları olaylara rağmen bugün futbolcuların aynı çalışma azmiyle antrenman yaptığını vurgulayarak, "Kalan süre içinde de biz işimize bakıp, elimizden gelen ne varsa her zaman olduğu gibi yine aynı şekilde devam ederek, lige çok iyi bir şekilde hazır olacağız. Bugünkü antrenmanda da herkes o çalışma azmindeydi, daha çok sıcak olaylar yaşıyoruz ama bir bakıyorsunuz herkes tekrar yenilemiş kendisini yoluna devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kimsenin kendilerini bölemeyeceğini belirten tecrübeli oyuncu, "Benim özellikle bazı kesimlerden tek ricam, lütfen kendi içimizde bizi bölmeye çalışmasınlar. Zaten başaramazlar. En azından çalışmasınlar çünkü bizim en büyük özelliğimiz, iyi oynasak da kötü oynasak da zor günde hep beraber bütünleşip, yola baş koymak diyebilirim" şeklinde konuştu.

AA