Siyaset 'Bizi dipsiz kuyuya çekmeye çalısıyorlar'
Paylaş
'Bizi dipsiz kuyuya çekmeye çalısıyorlar'

Başbakan Erdoğan, Devlet Bahçeli'nin memleketi Osmaniye'de MHP'ye çattı

KAVGAYI HATIRLATTI

Başbakan Tayyip Erdoğan dün MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin memleketi Osmaniye’de Organize Sanayi Bölgesi’nde düzenlenen açılış töreninde konuştu.

Erdoğan’ın hedefinde MHP vardı. Meclis’teki AK Parti-MHP kavgasını hatırlatan Erdoğan “Son dönemde çok farklı bir senaryo ortaya konuluyor. Bizi hizmetten alıkoyamayanlar, Ankara’da ürettikleri kirli tahriklerle bizi kendi dipsiz kuyularına çekmeye çalışıyor.

TBMM’yi çalıştırmamayı, terörize etmeyi, orayı bir gerilim ortamına çekmeyi bunlar muhalefet yapmak zannediyorlar” dedi.

‘SEVİYESİZLER’

Başbakan Erdoğan şöyle devam etti: Aylardır, özellikle 29 Mart seçimlerinden bu yana Meclis çalışmalarını yavaşlatmak için, yasaları engellemek için her türlü seviyesizliğe, her türlü hakarete, her türlü tahrike başvuruyorlar.

Yahu orada yasalar millet için çıkarılıyor, ülke için çıkarılıyor. O yasaları engelleyerek benim partimi değil, ülkeme, millete hizmeti engelliyorsunuz. Aile mahremiyetini, kutsal değerleri, milletimizin hassasiyetlerini siyasi polemiklere alet etmek başka ne ile izah edilebilir?

AÇILIMA DESTEK İSTEDİ

Konuşmasında ‘Demokratik Açılım’ projesini de anlatan Erdoğan “Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi adı altında Türkiye’de yeni bir süreç başlattık. Bundan daha güzel bir şey olur mu?” dedi.

Erdoğan şöyle devam etti: Muhalefetten bölünme, parçalanma, ihanet, hıyanet gibi ithamlarla Türkiye’nin bütünleşme projesine, Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi’ne çamur atmaya dönük, engellemeye dönük son derece çirkin ifadeler geldi. Bir kez daha açık açık ifade ediyorum: Türkiye Cumhuriyeti terörle mücadeleden asla vazgeçmeyecektir.

Haberin Devamı