Magazin Bizim Hikaye 25.yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Filiz'i şoke eden haber

Bizim Hikaye 25.yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Filiz'i şoke eden haber

Paylaş
Bizim Hikaye 25.yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Filiz'i şoke eden haber

Bizim Hikaye 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bizim Hikaye yeni bölümde Hülya, Filiz'in karşısına çıkıp Barış'la yattığını söylüyor.

Fox TV'de perşembe günlerinin reytingleri elden bırakmayan dizisi Bizim Hikaye'nin 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bizim Hikaye yeni bölümde Filiz ile Hülya yüz yüze geliyor.

BİZ SAVAŞLA BİRLİKTE OLDUK"

Faliz ile Barış arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Filiz, Hülya'yı kıskanırken; Barış ise Cemil'i kıskanıyor. Her ikisi de yanlış anlaşılırmalar yüzünden kavuşamazken Hülya Filiz'in karşısına çıkıp Barış'ın peşini bırakmasını söylüyor. Filiz, Hülya'nın sözlerine sinirlenip "Sen kim oluyorsun?" diye çıkışınca Hülya da Barış'la birlikte olduklarını belirtiyor.



FİLİZ ÖLÜMLE BURUN BURUNA

Elmas olayı dönüp dolaşıp Filiz'e bela oluyor. Silahlı bir adam gelip namlusunu Filiz'e doğrultup elmasları vermesini istiyor. Paniğe kapılan Filiz, çaresiz bir şekilde beklerken Cemil bir anda gelip saldırgana silah çekiyor. İşte tam bu sırada bir el ateş sesi duyuluyor. Şimdi merak edilen konu kimin vurulduğu...



Bizim Hikaye 25. bölümüyle 15 Mart Perşembe akşamı Fox TV ekranlarında...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?


Fikri’nin ameliyattan sağlam bir şekilde çıkmasıyla Elibol Ailesi’nin üstündeki kara bulutlar biraz dağılmış gözükmektedir. Fakat tam bu sırada Yeliz’in Zeynep’e veda ederek ortadan kaybolması ve başına gelenlerle aslında daha sıkıntılı bir döneme girilecektir. Fikri ise bir kez daha kefeni yırtmanın keyfiyle kendisinin Allah’ın sevdiği kulu olduğuna kesin kanaat getirmiştir. Bu sırada hikayesine ilgi gösteren bir muhabir ile bir maceranın içine dalar.

Barış ile Filiz arasındaki duvar Barış’ın aldığı kararları ciddi şekilde etkilemeye başlar. Bu durum Hülya ile yakınlaşmasına ve ileride pişman olacağı şeyler yapmasına sebep olur. Tüm bunlar olurken annesinin yaşananlar için babasından özür dilemesini istemesi de eklenince Barış iyiden allak bullak olur. Babasıyla olan görüşmesinde öğrendikleriyle hayatı iyiden karmaşık hale gelir.

Bir telefonla işini kaybeden Filiz güzel bir sürprizle kuru temizlemecide yeni bir iş bulur. Tufan’a olan tavrı devam eden Tülay bu süreçte Filiz’in en büyük destekçisidir. Dengesiz tavırlarıyla Esra da dahil olmak üzere herkesin sabrını taşırmaya başlayan Hikmet; Esra’ya çocuk olmadığını kanıtlamanın derdiyle sonunu kestiremediği tehlikeli bir yola girer. Bu yolun sonunda ise Asım’ın Esra ile kendisine hazırladığı korkunç son vardır.

Haberin Devamı