Magazin Bizim Hikaye 26. bölüm 2. fragmanı izle: Barış'ı endişelendiren gizemli adam

Bizim Hikaye 26. bölüm 2. fragmanı izle: Barış'ı endişelendiren gizemli adam

Paylaş
Bizim Hikaye 26. bölüm 2. fragmanı izle: Barış'ı endişelendiren gizemli adam

Bizim Hikaye 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bizim Hikaye yeni bölümde Barış endişelerini Filiz'e aktarıyor. Filiz ise Barış'ın iftira attığını düşünüyor.

Bizim Hikaye 26. bölüm 2. fragmanı ekranlara geldi. Bizim Hikaye yeni bölümde dizideki gizemli adam Barış'ı endişeye sürüklüyor. Adamı takibe alan Barış, şoförünün belinde silah görünce Filiz'i uyarıyor. Adamın Filz'le ilgilenmesi bir yana tekin de olmaması karşısında Barış ne yapacak?

HÜLYA'NIN SİNSİ HEDEFİ


Barış iyi niyetli olarak Hülya'yla dertleşiyor. Barış'ın zaafından yararlanmak isteyen Hülya, Barış'ı kendine çekmek için sinsi cümleler kuruyor. Bakalım Hülya'nın planına Barış ne tepki verecek?



Bizim Hikaye yeni bölümüyle 20 Mart Salı akşamı Fox TV ekranlarında...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Esra ve Hikmet’in başına gelenler herkesi çok korkutur. Filiz artık Hikmet’le aralarındaki ilişkinin son bulacağını Esra’ya kesin bir dille söyler. Esra da Hikmet’le bağını kesme kararı alır. Fakat bunun tek sebebi Filiz’in baskıları değildir, Esra Asım’dan hamiledir.

Yeliz’in sırları aileye bir kez daha bela olur. Yeliz’in sakladığı elmasları arayan adamlar aileyi tehdit eder. Elibollar ise adamların neden peşlerinde olduğunu anlayamazlar. Yeliz’in karanlık geçmişi ailenin peşini kolay bırakmayacak gibidir.

Ölmekten son anda kurtulan Fikri’nin keyfi yerindedir. Üstüne bir de röportajdan aldığı para da eklenince daha da mutlu olur. Fakat hatalarından ders çıkarmayan Fikri, yine sağlığıyla oynamaya devam eder.

Hikmet, girdiği borcu ödemek için boyundan büyük işlere kalkışır. Aşkından hala vazgeçmeyen Hikmet, Esra’dan aldığı şok edici haberle sarsılır. Tüm bu problemlerin altında ezilen Hikmet korkunç bir karar verir.

Barış’ın mahalleye dönmesi Cemil’i tedirgin eder. Fakat Cemil de kalmakta kararlıdır. Önce tayinini iptal ettirmesi gereken Cemil, son yaşanan olaylarla Elibollara daha da yakınlaşma fırsatı bulur.
Ferda’dan iyice bıkan Tülay ve Tufan Ferda’nın gizlediği bir şeyi öğrenince, evde dengeler değişir. Tülay sonunda Ferda’dan kurtulacak mıdır?

Barış, Hülya ile arasına mesafe koymaya karar verir. Fakat Barış’ın tek sorunu bu değildir. Rest çektiği babasını hayatından tamamen çıkarmak için babasının istediği parayı toplaması gerekmektedir.

Filiz, babasının sağlığına kavuşmasıyla rahat bir nefes alacağını düşünürken; Hikmet’in başına gelenler ve Yeliz’in belalıları onu yine zor duruma sokar. Filiz, tüm bu sorunların arasından sıyrılıp yeniden mutlu olabilecek midir?

Haberin Devamı