Gündem Black Friday 2017 ne zaman? Black Friday nedir? Black Friday indirimleri Türkiye

Black Friday 2017 ne zaman? Black Friday nedir? Black Friday indirimleri Türkiye

Paylaş
Black Friday 2017 ne zaman? Black Friday nedir? Black Friday indirimleri Türkiye

Black Friday (Kara Cuma) 2017 nedir? Ne zaman Black Friday indirimleri yapılır? Black Friday indirim oranları ne kadardır?  Black Friday indirimleri Türkiye başlıyor... BLACK FRIDAY'E SAATLER KALDI!  Peki, Black Friday (Kara Cuma) 2017 nedir? Ne zaman Black Friday indirimleri yapılır? Black Friday indirimleri Türkiye...

BLACK FRIDAY'E SAATLER KALDI! Peki, Black Friday (Kara Cuma) 2017 nedir? Ne zaman Black Friday indirimleri yapılır? Black Friday indirimleri Türkiye...

Amerika Birleşik Devletleri’nde kasım ayının dördüncü perşembesi, Kanada’da ise ekim ayının ikinci pazartesi günü kutlanan Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahı, olağanüstü bir alışveriş çılgınlığına sahne olur.

Black Friday (Kara Cuma) Türkiye'de ne zaman?


Black Friday Türkiye'de 24 Kasım 2017'de müşterilere yüksek indirimler sunacak.

Black Friday adı verilen bu alışveriş gününde mağazalar çok erken saatlerde açılır, beklenenin çok daha üstünde indirimler yapılır, çalışanların mesai saati daha fazla olur. ABD ve Kanada dışında İngiltere’de de yapılan bu çılgın günde resmi tatil uygulanmaz. Bu güne Black Friday denmesinin sebebi ise gün boyunca gerçekleşen alışverişten dolayı trafiğin altüst olması, mağazaların önünde yollara taşan kuyrukların oluşması, taşkın bir kalabalığa sahne olan sokaklar ve önlenemeyen gürültü.

Picodi verilerine göre; Black Friday günü Türk kullanıcılar alışverişlerde normal bir güne oranla yüzde 622’lik bir sıçramanın kaynağı oldular Black Friday gününde en çok neler alınıyor: Moda, elektronik, kitaplar ilk sıra olanlar.

Ortalama olarak Türkler, Black Friday’de, normal bir gündeki 34,25 TLindirimlerine kıyasla 63,15 TL tasarruf sağladılar.

Bu rakamlar ülke genelinde 3.364.480 TL‘lik devasa bir tasarruf olarak karşımıza çıkarken, Türkiye’nin bir ülke olarak Kara Cuma gününde hayli aktif olduğunu bizlere gösteriyor.

Black Friday Türkiye 2017 indirimleri bu yıl 24 Kasım Cuma gününde düzenlenecek. Türkiye’deki yüzlerce perakende ve ve online mağazada geçerli olacak.

PLAYSTATION'DA BLACK FRIDAY İNDİRİMİ


Black Friday (Kara Cuma) Kasım ayının dördüncü perşembesinde kutlanan Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma günü başlıyor. Markaların Black Friday indirimleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. ABD’de mağazaların büyük indirimler yaptığı "Black Friday" (Kara Cuma), alışveriş çılgınlığı bu yıl beklenenden erken geldi. Markaların Black Friday indirimleri yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Sony, PlayStation ürünlerini kapsayan Black Friday indirimlerini açıkladı. ABD'de 300 dolara satılan 1 TB PlayStation 4'ün indirimli fiyatının 199.99 dolar olacağı açıklandı

MAĞAZALARA AKIN EDİLECEK


Günümüzde ise mağazalar bu tip olumsuzlukları çeşitli önlemlerle engelleyebiliyor ve Black Friday isimlendirmesi daha olumlu bir anlatıma sahip oluyor. Black Friday gününde en çok indirim tahmin edildiği gibi elektronik ürünlere uygulanıyor. Akıllı telefon, tablet, bilgisayar gibi birçok teknoloji ürünündeki indirim oranların oldukça yüksek olması, müşterilerin mağazalara akın etmesini sağlıyor.

Elektronik dışında tekstil ürünlere uygulanan indirimle özellikle gelin ve damat adayları hedefleniyor. Özellikle gelinlik satan mağazaların önünde kadınlar muazzam kuyruklar oluşturuyorlar. Black Friday gününde giyim, ayakkabı, okul ve ofis ihtiyaçları için yapılan indirimler de her yaştan müşteri kitlesini etkilediği için yaşanan çılgın sahneler sosyal medyada günlerce paylaşılıyor. Bu aynı zamanda mağazaların ve markaların tanınırlığını da artırmasını sağlıyor.

D&R’ DA BLACK FRIDAY ÇILGINLIĞI BAŞLIYOR


Kültür, sanat ve eğlencenin buluşma noktası D&R, 24 Kasım'da gece yarısına kadar Black Friday kapsamında birbirinden özel marka ve ürünlerde efsane indirimlere imza atıyor.

Her yıl, Kasım ayının dördüncü perşembesinden sonra kutlanan ve en özel indirimleri alışveriş tutkunları ile buluşturan Black Friday'de D&R, bu yıl birbirinden farklı ürünleri, tek bir noktada çeşitli indirimlerle sunuyor.

Bonus Card ile yapılan her 500 TL ve üzeri alışverişte 100 TL değerinde D&R Bonus Hediye

Her zevke göre farklı alternatifleri ve hediye seçeneklerini bir arada buluşturan D&R, Black Friday’ a özel sunmuş olduğu seçenekler ile göz doldurmaya devam ediyor.

Müzik severler için, JBL marka ürünler, Philip kulaklıklar, IonMaxLP pikaplar %20indirim seçenekleri müzik tutkunlarını bekliyor.

Fotoğraf tutkunları için, her anını ölümsüz kılmak isteyenlere özel kampanya sunan D&R, Fuji marka ürünlerde %20 indirim imkanı sunuyor.

Oyun severlerini de unutmayan D&R, Sony PS4 1 TB + FIFA 18’ i, 1.699 TL yerine 1.549 TL’ ye ulaşma imkânı sunarken, Sony PS VR Yanında PS4 Kamera+VRWorldsOyun+GT Oyun Paketi ise 1.899 TL yerine, 1.499 TL’den alınabilecek. Sony PS4 Oyunlarında %25’e varan indirimler merakla beklenirken, futbolseverler FIFA18 oyunlarına 380 TL yerine 280 TL'ye sahip olabilecek. Blizzard Oyunlarında da indirim oranları %30’a varacak. İndirimler ve seçili yazılım oyunlarında indirim oranları % 40’lara çıkarken,Microsoft Xbox konsollarda indirim fırsatları da göz dolduracak.

Teknoloji severleri de unutmayan D&R, Iphone7 Kampanyası ile de bu Black Friday’ i unutulmaz kılacak.

Black Friday süresince D&R'dan Bonus Card ile 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, 100 TL değerinde D&R Bonus kazanma fırsatı yakalayacak.

STOKLAR KISA SÜREDE ERİYOR


E-Ticaret’in tüm dünyada sürekli gelişen bir sektöre dönüşmesiyle birlikte Black Friday de internetten alışveriş imkânı sağlayan sitelere taşınmış durumda. ABD, Kanada, İngiltere gibi ülkelere çeşitli sebeplerle gidemeyip günün avantajlarını yaşayamayanlar, internette yaşanan Black Friday fırsatlarıyla ihtiyaçlarını çok daha uygun fiyatlarla karşılayabiliyorlar. Adeta zamanla yarışılan internet alışverişinde Black Friday boyunca sitelerin stokları tabiri caizse patlama yapıyor, satış rekorları kırılıyor. Müşteriler ise mağaza mağaza gezerek yorulmuyor ve hem vakitten hem de nakitten kazanmış oluyor.

Black Friday’le birlikte yepyeni bir kavram daha alışveriş sistemine girdi: Deal. Kısaca anlatmak gerekirse, mağazanın önündeki dev kuyruk sebebiyle almak istediği televizyona kavuşamayan müşteri, elindeki bir başka ürünle bu televizyonu almış olan diğer müşteriye takas teklifi sunar. Örneğin büyük ekranlı bir televizyon için elindeki son teknoloji tableti teklif edebilir. İşte buna Black Friday’de deal deniyor.

BLACK FRIDAY NEDİR? NEDEN BLACK FRIDAY DENİR? BLACK FRIDAY NE ZAMAN?


1961 yılında yerel bir gazetede geçmesiyle kullanıma giren Black Friday’in ilk ortaya çıktığı gün mağazalar kapılarını sabaha karşı açmış ve %80’e varan indirimlerle halkın başını döndürmüştür. Philadelphia'da alışveriş sebebiyle oluşan tarifi mümkün olmayan zorluklar, güne Black Friday denmesine sebep olmuştur. Günümüzde de mağazalar aynı indirim oranlarını ve hatta bazen daha fazlasını uygulamakta ve kapılarını gece yarısı açmaktadırlar.

Black Friday’in gerçekleştiği ülkelerde gün boyunca yaşananlar hem haber bültenlerinde hem de sosyal medyada defalarca paylaşılıyor. O görüntülerden bazıları şöyle: Arabalarını park ederken kavgaya tutuşan yaşlılar, gelinlik almak için birbirlerini saçını çeken kadınlar, oyun konsolu için dövüşen gençler, oyuncak sırasında annelerine ve babalarına daha hızlı olması için çığlıklar atan çocuklar, havalarda uçuşan ürünler, kuyruklara aradan girip tekmelere ve tokatlara maruz kalan müşteriler, ezilenler, yorulanlar, uykusuz kalanlar ve daha nicesi.

Black Friday Türkiye'de 24 Kasım 2017'de müşterilere yüksek indirimler sunacak.

Sony, PlayStation oyun fiyatlarında ve hatta PlayStation Plus abonelik fiyatlarında indirime gitti. Kara Cuma kapsamında düzenlenen kampanya kapsamında Sony, oyun fiyatlarında ciddi indirimler yaparken, diğer yandan özel aboneliği PlayStation Plus tarifesinde de fiyatları ciddi anlamda düşürdü. Playstation Plus servisinin 1 yıllık üyeliği indirimli hale geldi. Kampanya kapsamında %25 indirimli olan 1 yıllık üyelik 134,99 TL’ye satın alınabiliyor. İndirimsiz fiyat ise, 179,99 TL.

Peki oyunlar ne durumda? İşte oyunların indirimli fiyatları...

Borderlands: The Handsome Collection: 254 TL'den 152 TL'ye

Mass Effect: Andromeda: 119 TL'den 89 TL'ye

BioShock: The Collection: 199 TL'den 139 TL'ye

Madden NFL 18: 269 TL'den 215 TL'ye

Tom Clancy's Division: 179 TL'den 119 TL'ye

Tom Clancy's Division Gold Edition: 298 TL'den 199 TL'ye

Dishonored 2: 119 TL'den 83 TL'ye

Watch Dogs 2: 269 TL'den 188 TL'ye

TitanFall 2: 164 TL'den 114 TL'ye

Far Cry 4 + Far Cry Primal Bundle: 238 TL'den 154 TL'ye

Assassin’s Creed The Ezio Collection: 179 TL’den 125 TL’ye

EA SPORTS UFC 2: 89 TL’den 57 TL’ye

EA SPORTS UFC 2 Deluxe Edition: 194 TL’den 126 TL’ye

EA SPORTS NHL 18 Standard Edition: 269 TL’den 215 TL’ye

EA SPORTS NHL 18 Young Stars Edition: 309 TL’den 247 TL’ye

EA SPORTS NHL 18 Young Stars Deluxe Edition: 329 TL’den 263 TL’ye

Madden NFL 18 G.O.A.T. Squads Edition: 309 TL’den 247 TL’ye

Marvel vs. Capcom: Infinite - Deluxe Edition: 269 TL’den 228 TL’ye

Marvel vs. Capcom: Infinite - Standard Edition: 179 TL’den 143 TL’ye

Grand Theft Auto: The Trilogy: 104 TL’den 72 TL’ye

Batman: Arkham Knight: 149 TL’den 95 TL’ye

Dishonored The Complete Collection: 239 TL’den 179 TL’ye

Dishonored: Death of the Outsider: 89 TL’den 66 TL’ye

Dishonored: Death of the Outsider Deluxe Bundle: 209 TL’den 156 TL’ye


Mafia III: 179 TL’den 134 TL’ye

Mafia III Deluxe Edition: 239 TL’den 179 TL’ye

Everybody’s Golf: 119 TL’den 95 TL’ye

Watch Dogs 2 - Deluxe Edition: 299 TL’den 209 TL’ye

Watch Dogs 2 - Gold Edition: 349 TL’den 244 TL’ye

Sniper Ghost Warrior 3 Season Pass Edition: 209 TL’den 135 TL’ye

Mad Max: 209 TL’den 135 TL’ye

Cities: Skylines - PlayStation®4 Edition: 119 TL’den 95 TL’ye

Assetto Corsa: 89 TL’den 66 TL’ye

Worye

Worye

LEGO Worlds:89 TL’den 71 TL’ye

LEGO Jurassic World: 119 TL’den 82 TL’ye

LEGO Harry Potter Collection: 119 TL’den 89 TL’ye

LEGO CITY Undercover: 179 TL’den 134 TL’ye

LEGO Batman 3: Beyond Gotham: 119 TL’den 77 TL’ye

LEGO Batman 3: Beyond Gotham Premıum Edıtıon: 224 TL’den 141 TL’ye

STEEP Gold Edıtıon: 229 TL’den 183 TL’ye

STEEP: 149 TL’den 119 TL’ye

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2: Deluxe Edition: 164 TL’den 106 TL’ye

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2: 89 TL’den 57 TL’ye

Canis Canem Edit: 45 TL’den 31 TL’ye

Just Cause 3 XL Edition: 284 TL’den 170 TL’ye

Just Cause 3: 239 TL’den 143 TL’ye

Farming Simulator 17 - Premium Edition: 224 TL’den 156 TL’ye

Farming Simulator 17: 149 TL’den 104 TL’ye

WRC 7 FIA World Rally Championship: 179 TL’den 134 TL’ye

DİRT 4: 209 TL’den 150 TL’ye

Grand Theft Auto: Vice City: 45 TL’den 31 TL’ye

Grand Theft Auto: San Andreas: 45 TL’den 31 TL’ye

Grand Theft Auto III: 45 TL’den 31 TL’ye

Marvel’s Guardians of the Galaxy: Telltale - Season Pass: 71 TL’den 53 TL’ye

Batman: The Enemy Within - Season Pass: 89 TL’den 73 TL’ye

Batman - The Telltale Series - Season Pass: 89 TL’den 57 TL’ye

F1 2016: 209 TL’den 129 TL’ye

Titanfall 2: Ultimate Edition: 164 TL’den 123 TL’ye

Soedesco Cellection – Volume 1: 179 TL’den 125 TL’ye

The Kıng of Fıghters XIV – Specıal: 164 TL’den 123 TL’ye

Atelier Firis: The Alchemist and the Mysterious Journey: 179 TL’den 148 TL’ye

Rockstar Games PS2 Classics Bundle: 207 TL’den 145 TL’ye

Ken Follett's The Pillars of the Earth: 119 TL’den 89 TL’ye

Radial-G : Racing Revolved: 89 TL’den 66 TL’ye


Utawarerumono: Mask of Truth: 149 TL’den 119 TL’ye

Utawarerumono: Mask of Deception 149 TL’den 111 TL’ye

Nobunaga's Ambıtıon: Sphere of Influence - Ascension: 179 TL’den 134 TL’ye

Dreamfall Chapters: 89 TL’den 58 TL’ye

Akiba's Beat: 149 TL’den 104 TL’ye

Romance of The Three Kingdoye

Arslan: The Warriors of Legend: 148 TL’den 11 TL’ye

Just Sing: 149 TL’den 104 TL’ye

Atelier Sophie ~The Alchemist of the Mysterious Book~: 179 TL’den 134 TL’ye

Yonder: The Cloud Catcher Chronicles: 70 TL’den 56 TL’ye

Shadow Tactics: Blades of the Shogun: 149 TL’den 111 TL’ye

Samuraı Warriors 4-II: 149 TL’den 113 TL’ye

Samuraı Warriors 4 Empires: 149 TL’den 113 TL’ye

Agents of Mayhem: 209 TL’den 146 TL’ye

Torment: Tides of Numenera: 149 TL’den 96 TL’ye

Bladestorm: Nightmare: 179 TL’den 116 TL’ye

Aven Colony: 89 TL’den 69 TL’ye

Handball 17: 179 TL’den 107 TL’ye

Red Dead Revolver: 45 TL’den 31 TL’ye

Max Payne: 45 TL’den 31 TL’ye

Sudden Strike 4: 179 TL’den 143 TL’ye

Pillars of Eternity: Complete Edition: 149 TL’den 119 TL’ye

Micro Machines World Series: 89 TL’den 62 TL’ye

Manhunt: 50 TL’den 13 TL’ye

Tom Clancy’s Raınbow Sıx Sıege + The Dıvısıon Bundle: 238 TL’den 178 TL’ye

Toukiden: Kiwami: 179 TL’den 116 TL’ye

Hatsune Miku: Project DIVA X: 434 TL’den 104 TL’ye

MXGP3 - The Official Motocross Videogame: 209 TL’den 156 TL’ye

MXGP3 - Special Edition:239 TL’den 179 TL’ye

Dynasty Warrıors: Godseekers: 478 TL’den 133 TL’ye

Dynasty Warrıors 8 Empires: 149 TL’den 96 TL’ye

Battleborn:89 TL’den 53 TL’ye

Sébastien Loeb Rally EVO - Special Edition: 179 TL’den 116 TL’ye

Sébastien Loeb Rally EVO: 119 TL’den 73 TL’ye

MotoGP 17: 209 TL’den 156 TL’ye

The Shadow Warriors Collection: 179 TL’den 125 TL’ye

Shadow Warrior 2: 118 TL’den 83 TL’ye

Tour de France 2017: 149 TL’den 89 TL’ye

Just Dance 2017: 229 TL’den 171 TL’ye

Just Dance 2016: 149 TL’den 111 TL’ye

Street Fighter V - 2017 Deluxe Edition: 179 TL’den 143 TL’ye

Street Fighter V: 119 TL’den 83 TL’ye

Blood Bowl 2: Official Expansion + Team Pack: 118 TL’den 89 TL’ye

Blood Bowl 2: Official Expansion: 74 TL’den 55 TL’ye

Blood Bowl 2: Legendary Edition: 134 TL’den 100 TL’ye

Blood Bowl 2: 59 TL’den 41 TL’ye

The Warriors: 50 TL’den 31 TL’ye

Deus Ex: Mankind Divided - Digital Deluxe Edition: 299 TL’den 179 TL’ye

Deus Ex: Mankind Divided: 224 TL’den 134 TL’ye

MATTERFALL: 59 TL’den 47 TL’ye

No Man's Sky: 119 TL’den 78 TL’ye

Saints Row: Gat out of Hell: 59 TL’den 38 TL’ye

Saints Row Metro Double Pack: 164 TL’den 106 TL’ye

Saints Row IV: Re-Elected & Gat out of Hell: 89 TL’den 57 TL’ye

Saints Row IV: Re-Elected: 59 TL’den 38 TL’ye

XCOM 2 Digital Deluxe Edition: 269 TL’den 188 TL’ye

XCOM 2: 199 TL’den 139 TL’ye

The Telltale Games Collection: 297 TL’den 178 TL’ye

Yakuza Zero: 177 TL’den 124 TL’ye

Yakuza Kiwami: 104 TL’den 88 TL’ye

EA Family Bundle: 164 TL’den 123 TL’ye

10 MİLYON ZİYARET


Hepsiburada.com sitesi geçen yıl ‘Efsane Cuma’da 4 milyon kez ziyaret edildi. Hepsiburada.com uygulamaları 2.5 milyon kez görüntülendi. Geçen yıl en çok sağlık ürünleri sipariş edildi, en fazla para cep telefonlarına ve aksesuvarlarına harcandı. Geçen yıl dakikada 35 ürün satıldı. Bu yıl 23 Kasım Perşembe’yi, 24 Kasım Cuma’ya bağlayan gece 24.00’te başlayacak ve 24 Kasım Cuma’yı, 25 Kasım Cuma’ya bağlayan gece 24.00’te bitecek olan ikinci ‘Efsane Cuma’da, hepsiburada.com internet sitesine 10 milyon ziyaret bekleniyor. Bu sayı, Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezine 1 ayda yapılan ziyaretin tam iki katı.


1 YILLI HAZIRLIK


Şu an hepsiburada.com deposunda 2.5 milyon indirimli ürün mevcut. Bu, 500 TIR dolusu ürün demek. Ürünlerin toplamı 14 futbol sahası genişliğinde bir alanı kapsıyor. Bu sayıya, hepsiburada.com’un sitesinden kendi satışlarını gerçekleştiren firmaların ürünleri dahil değil. Hepsiburada.com’un 10 bine yakın iş ortağı da kendi ürünlerini indirimli olarak sunacak. Sitenin çalışanları tam 1 yıldır ‘Efsane Cuma’ya hazırlanıyor.


TEKNİK ALTYAPI TAMAM


Her türlü önlem alındı. Sitenin AR-GE çalışmalarına büyük yatırımlar yapıldı. Devletten AR-GE lisansı alındı. Bir başka deyişle, site, saniyede binlerce işlem yapabilecek kapasitede. Aynı anda binlerce kişi siteye girse bile teknik aksaklık yaşanmayacak. Ürün teslimatında da problem beklenmiyor. Depoda 650 çalışan mevcut. ‘Efsane Cuma’ nedeniyle bu sayı iki katına çıkacak. Türkiye’deki 81 ilde müşterilerin vereceği siparişleri her noktaya ulaştıracak sevkiyat ağı da tamam. 4 büyük kargo firması ve Hepsiburada.com’un kurduğu Hepsi Expres, ‘Efsane Cuma’da sipariş edilen ürünleri söz verilen günde teslim etmek için alarma geçmiş durumda.


İŞTE ÖZEL AVANTAJLAR


● 24 saat boyunca sitede satışa sunulan her üründe indirim yapılacak. Bazı ürünlerde indirim oranı yüzde 80’e ulaşacak.

● Örneğin bir bebeğin, bebek bezi, ıslak mendil ve devam sütünden oluşan temel ihtiyaçları 382 lira iken ‘Efsane Cuma’da 250 liraya satılacak.

● Bir evin 6 aylık temel temizlik malzemeleri gideri 388 lira iken ‘Efsane Cuma’da 180 liraya alınacak.

● Bir evin ortalama 3 bin liraya yenilenen salon mobilyaları, ‘Efsane Cuma’da bin liraya alınacak.

● Apple Store’larda 4 bin 200 liraya satılan iPhone 8, ‘Efsane Cuma’da 3 bin 600 liraya inecek.

● 160 ekran Sada 8 bin lira olacak.

● Ayrıca ‘Efsane Cuma’dan önceki taksitli satış kuralları aynen geçerli olacak.

● ‘Efsane Cuma’nın en büyük sürprizi ise konut satışı. Türkiye’de ilk kez bir e-ticaret sitesi konut satacak. NEF’in İstanbul Çekmeköy’de başladığı Ormantepe projesinden 1+1 daireler lansman fiyatının da altında bir ücretle satışa sunulacak. Ön ödeme için 9 bin 999 lira ödenecek.

ÖNEMLİ TAVSİYELER


● ‘Efsane Cuma’ alışverişine başlamadan önce ihtiyaç listenizi yapın.

● Bu listedeki ürünlerin fiyatlarını çeşitli sitelerden elde edin ve karşılaştırın. Ayrıca ürünler hakkında daha önce satın alanların yaptığı yorumları okuyun.

● Yılbaşı hediyeleri için de ‘Efsane Cuma’ iyi bir avantaj. Kimlere ne hediye almak istediğinizi listeleyin ve alışverişe başlayın.

● Dövizdeki artış sürüyor. Bu nedenle örneğin 2018’de almak istediğiniz bir ürün varsa ve şu anki maddi durumunuz yeterliyse ‘Efsane Cuma’ alışverişinizde bu seçenekleri de değerlendirebilirsiniz.

● Temizlik malzemesi, çocuk bezi, giyim gibi ürünlerde yıllık alışverişinizi bir günde yaparak hem indirimden yararlanırsınız hem de gelecek yılki fiyat artışından etkilenmezsiniz.

HEPSİBURADA'DAN BİR İLK


Hepsiburada, geçen yıl ‘Efsane Cuma’da web sitesine 4 milyon kez ziyaret almış, cep telefonu uygulaması ise 2,5 milyon kez görüntülenmişti. Adet olarak en çok sağlık-güzellik kategorisinde sipariş alınırken, TL bazında en fazla harcama cep telefonları ve aksesuarları kategorisinde gerçekleşmişti.