Bilim - Teknoloji BlackBerry bunu da yapacak!
Paylaş
BlackBerry bunu da yapacak!

BlackBerry, yeni telefonuna tarihin gördüğü en ilginç özelliklerden birini ekliyor!

Başına gelen onca şeye rağmen BlackBerry halen ayakta ve beklenenin aksine, 4.5 inçlik, 1440x1440 çözünürlüğe sahip ekranı olan Passport ismini verdiği telefonu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bilindiği üzere firmanı telefon satışları neredeyse sıfırı görmüştü ama BB bir şekilde yoluna devam etmeyi sürdürüyor.

Bir süre önce görücüye çıkan telefonun açıklanan yeni bir özelliğiyse gerçekten merak uyandırdı. Yapılan açıklamaya göre Passport akıllı telefon, tıpkı hastanelerdekine benzeyen bir röntgen ışını kullanarak vücut taraması yapabilecek. BB'den Donny Halliwell ise cihazın sağladığı ekran ebatı ve ekran çözünürlüğünün bu iş için biçilmiş kaftan olduğuna değindi ve ekledi; "Doktor değilim ama insan vücudundaki sorunları net bir şekilde görmek, hastaya teşhis koymanın en önemli adımlarından birisidir. Durumun sağlık ve güvenlik olduğu konularda, tek bir görseli, tüm detayları ile görebilmek paha biçilmez bir durum."

BB akıllı telefon sektöründe yerini yeniden almak için elinden gelen çabayı gösteriyor. Fakat Haziran ayında ürettiği Check Portal sistemi ve de Passport telefon gibi ürünlerin günümüz akıllı telefon pazarında hayatta kalabilmesi için, çok daha farklı şekillerde karşımıza çıkması gerekiyor.

Resimlerle: 20 mükemmel telefon ve süper özellikleri

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı