Ekonomi BlackBerry Presenter satışta

BlackBerry Presenter satışta

Paylaş
BlackBerry Presenter satışta

Vodafone, projeksiyon cihazına takıldıktan sonra Bluetooth üzerinden BlackBerry telefonlar ile iletişime geçen "BlackBerry Presenter"ı satışa sundu

Vodafone’dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin, profesyonellerin hayatını kolaylaştıran "BlackBerry Presenter"ı Türkeyi’ye getirdiği belirtilerek, bu aletin projeksiyon cihazına takıldıktan sonra Bluetooth üzerinden BlackBerry telefonlar ile iletişime geçtiği ve telefonda yüklü olan PowerPoint sunumu perdeye ya da monitöre aktardığı ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Kullanımı çok kolay olan BlackBerry Presente’dan yararlanmak için projeksiyon cihazına ya da monitöre takmak yeterli. BlackBerry Presenter karmaşık kurulum ve ayarlamalar gerektirmiyor. Üstündeki tek düğmeden cihazı kapatmak veya yeni bir sunum için yeniden başlatmak mümkün.

Hafızası 100 sunum sayfasına ulaşabilen, 24 animasyonu destekleyebilen BlackBerry Presenter ile istendiği takdirde sunum sayfası geçişi için belli bir zaman ayarı yapılabiliyor.

399 TL'YE SATIŞA SUNULDU

Böylece sunum kendi kendine akıyor. Cihazın sunduğu bir başka avantaj ise ’freeze’ yani dondurma özelliği. Bu özellik ile belirli bir sunum sayfası dondurulabiliyor.

Onun arkasından daha ilerideki başka bir sayfa kullanılmak istendiği takdirde, sunumu yapan kişi telefonda istediği slaydı buluncaya kadar daha önce dondurulan sunum sayfası perdede kalıyor. Aranan sunum sayfası bulununca, ’unfreeze’ özelliği ile tekrar başlatılan sunum bu sayfadan devam ediyor."

BlackBerry Presenter’in bütün Vodafone Cep Merkezlerinde KDV dahil 399 lira fiyat ile satışa sunulduğu bildirildi

Haberin Devamı