Yaşam BlackBerry Venice'ten Yeni Görüntüler

BlackBerry Venice'ten Yeni Görüntüler

Paylaş
BlackBerry Venice'ten Yeni Görüntüler

Geçtiğimiz aylarda BlackBerry Slider adıyla ortaya çıkan BlackBerry Venice’ten internete sızdırılan yeni görüntüler telefonun tasarımını gözler önüne serdi.

Geçtiğimiz ay Barselona’da düzenlenen Mobile World Congess 2015’i büyük ölçüde es geçen Kanadalı telefon üreticisi BlackBerry fuar kapsamında yeni bir akıllı telefon tanıtmaktan kaçınmış olsa da, etkinlik kapsamında düzenlediği gizli bir gösterimle kıvrımlı yeni akıllı telefonunu bir grup katılımcıya gösterdi. BlackBerry Slider adıyla anılan bu yeni telefon şimdiye kadar görülmemiş olsa da, internete sızdırılan yeni görüntüler telefonun gün yüzüne çıkmasını sağladı.

Haberin Devamı

BlackBerry Veniceten Yeni Görüntüler

İnternete sızdırılan bu yeni görüntüler telefonun daha önce iddia edildiği gibi iki yana kıvrımlı bir ekrana sahip olacağını doğrularken, bu görüntülerin yanı sıra paylaşılan bigliler telefonun BlackBerry Venice adıyla anıldığını ortaya çıkardı.

BlackBerry Venice henüz resmi olarak duyurulmamış olsa da, şu ana kadar internete sızdırılan bilgiler sayesinde telefonun donanımsal özellikleri arasında QHD çözünürlükte 5.1 inç dokunmatik ekran, 64 bit sekiz çekirdekli Snapdragon 810 işlemci, 16 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera ve 3,650 mAh batarya yer alacağı biliniyor.

BlackBerry Veniceten Yeni Görüntüler

Telltale Games ve Marvel’den Ortak Proje