Magazin Blake Lively yeni dizisinde hayat kadını olacak

Blake Lively yeni dizisinde hayat kadını olacak

Paylaş
Blake Lively yeni dizisinde hayat kadını olacak

Marie Claire dergisinin İngiliz edisyonuna kapak olan 27 yaşındaki oyuncu Blake Lively, eşi Ryan Reynolds ile 'bir kümes dolusu' çocuk istediklerini söyledi

Gossip Girl dizisiyle ünlenen Blake Lively, 2 yıl önce evlendiği aktör Ryan Reynolds ile mutlu bir hayatı olduğunu anlattı. Kocasının hiçbir kötü alışkanlığının olmadığını söyleyen 27 yaşındaki yıldız, evin bütün işlerini kendisinin yaptığını itiraf etti.

Her şeyi annemden öğrendim

"Ben küçükken annem her şeyi kendi elleriyle yapardı. Ben de bütün bildiklerimi ondan öğrendim. Annem çiftlikte büyümüş. Koskoca bir evi çekip çevirmeyi küçük yaşta öğrenmiş. Annem de babam da tek başına bir evi çekip çevirebilecek insanlardır."

Üretmek istiyorum

Son günlerde kendini hayır işlerine adadığını söyleyen Blake Lively, "Fotoğraflarımın çekilmesini istemiyorum. Gerçekten bir şeyler üretmek istiyorum. Bunun için de bir şeyler yapmaya başladım" diyor.

Seks işçiliği bir seçimdir

Haberin Devamı

Lively, yakında "A Path Appears" isimli yeni bir diziye başlayacak. Dizide bir hayat kadınını canlandıracağını söyleyen oyuncu, "Kimse adına konuşamam ama bence Amerika'nın çoğunluğu böyle düşünüyor; seks işçiliği bir seçimdir. Eğer bir kadın kendini satıyorsa, bu onun seçimidir" dedi.

Ryan'ın tek istediği çikolata soslu dondurma


"Ryan ile bir haftadan fazla birbirimizi görmediğimiz olmadı" diyen Lively, "Onu mutlu etmek çok kolay. Açıkçası tek istediği bir kap çikolata soslu dondurma!" diye konuştu.