Bilim - Teknoloji Blizzard Oyunculara Para Dağıtıyor
Paylaş
Blizzard Oyunculara Para Dağıtıyor

World of Warcraft ve Starcraft 2 ile son zamanların en iyi para kazanan oyun firması olan Blizzard düzenlediği yarışmayla oyunculara para kazandıracak. İşte detaylar...

Oyun sektörü hızla büyümesini sürdürerek Hollywood'u bile solda sıfır bırakmaya devam ediyor. Bundan 15 yıl önce, oyun firmaları filmlerin isim haklarını almak için bir birleriyle yarışıyordu. Günümüzde ise, tam tersi bir durum yaşanıyor. Hollywood ünlü oyun yapımcılarının kapısından ayrılmayıp popüler ürünlerin filmlerini çekmek için uğraşıyor.

Haberin Devamı

Tüm Hollywood yapımcılarının peşinden koştuğu en önemli oyun firması ise Blizzard. Az Oyunla Zirveye Oturdular Warcraft, Starcraft ve Diablo adlı üç evrene ait 8 oyun sayesinde dünyanın en güçlü ve zengin oyun firmalarından biri olan Blizzard, kendi fuarını bile düzenliyor. Blizzcon adlı bu fuar ekim ayında kapılarını ziyaretçilere açacak. Fuar oyuncuların yeteneklerini sergileyeceği özel yarışmalara da ev sahipliği yapıyor. 14.500 dolar para ödülünün dağıtılacağı yarışmalarda ise, katılımcılar en iyi fan çizimi, en iyi beste ve kısa film kategorilerinde bir birleriyle yarışacak. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.