Spor Bobo, Bursaspor'a yakın

Bobo, Bursaspor'a yakın

Paylaş
Bobo, Bursaspor'a yakın

Bursaspor, Beşiktaş ile anlaşma sağlayamayan ancak Türkiye'den de ayrılmak istemeyen Bobo ile görüşmelerini sürdürüyor.

Gelecek sezon Avrupa Ligi`nde mücadele edecek olan Bursasporda transfer çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yeni sezona, yeni bir kadroyla daha güçlü hazırlanmayı hedefleyen yeşil beyazlı ekipte teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda, Beşiktaş ile sözleşmesini yenilemeyen Brezilyalı futbolcu Bobo ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun istediği yıllık 2.5 milyon Euro'nun verilmesi durumunda imza atmaya hazır olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

N'GUEMO'DAN CEVAP BEKLENİYOR

Transferde halen somut adım atamayan ancak çalışmalarını da aralıksız sürdüren Bursaspor’da yeşil beyazlı yöneticiler, Fransa'nın başkenti Paris’e geçti. Nancy takımında forma giyen Landry N’Guemo’ya teklif götürdüklerini doğrulayan yönetim, Kamerunlu futbolcunun menajerinden ve kulübünden gelecek cevabı beklediklerini belirtti. Bursaspor'un transfer listesinde bulunan orta saha oyuncusu Landry N'Guemo'ya 3 takımın talip olduğu öğrenildi. 24 yaşındaki Kamerunlu oyuncuya İspanya'dan Real Betis, Almanya'dan Köln ve Yunanistan'dan Panathinaikos takımlarının talip olduğu ifade edildi. İskoç futbolcu Steven Whittaker için Bursaspor'un son teklifi sunduğu ve Rangers kulübünden cevap beklendiği öğrenildi.

Haberin Devamı

TUNAY ACAR'A TEKLİF

Bir taraftan yabancı oyuncu arayışlarını sürdüren Bursaspor, bir taraftan da daha önce belirlediği gurbetçi oyuncuları kadroya katmayı planlıyor. Daha önce Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım’ın kardeşi orta saha oyuncusu Cemal Kaldırım’ı kadroya katan yeşil beyazlı yönetim, bu kez de Alman SV Darmstadt 98'de oynayan genç oyuncu Tunay Acar'a talip oldu. Sağlam’ın Tunay’ı İskoç sağ bek Whittaker’in alternatifi olarak düşündüğü belirtildi. Tunay Acar, Türkiye Milli Takımı’nın çeşitli kademelerinde de forma şansı buldu.

BURSASPOR OZAN İÇİN 4 MİLYON EURO'YA 'OLMAZ' DEDİ

Bu arada Trabzonspor'un, Ozan için 2 milyon 500 bin Euro, Turgay'a da 1 milyon 500 bin Euro bonservis ücreti önerdiği, Başkan İbrahim Yazıcı’nın bu teklifi reddettiği öğrenildi. Trabzonspor kulübü adına bu görüşmeleri Asbaşkan Nevzat Şakar ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın akrabası olan başkan yardımcısı Necmettin Aytekin yürütürken, Başkan İbrahim Yazıcı’nın bu rakamı duyar duymaz ret cevabı verdiği ileri sürüldü. İki kulüp arasında yapılan bir sonraki randevuda da yine aynı rakamı öneren Trabzonspor yönetiminin Tayfun Cora’yı da verebileceğini ilettiği bildirildi.