Spor Bobo çoktan gitti

Bobo çoktan gitti

Paylaş
Bobo çoktan gitti

Portekiz'in A'Bola gazetesi, Beşiktaş'ta sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı yıldızın Sporting Lizbon'a transferinin gerçekleştiğini yazdı

Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Bobo, Portekiz'in Sporting Lizbon takımıyla resmen anlaştı.

Portekiz'in önemli spor gazetesi A'Bola, yeşil-beyazlılarda Mart ayı sonunda yapılan seçimi kazanan başkan Godinho Lopes ve yöneticilerin Londra'da Bobo'nun menajeri Juan Figger ile bir araya geldiğini yazdı.

Gazeteye göre, Bobo'nun sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olması nedeniyle Sporting Lizbon'lu yöneticiler ile Figger kısa bir görüşmenin ardından el sıkıştı.

Godinho Lopes'in seçim vaadinde ismini verdiği sambacının da telefonla katıldığı görüşmelerin sonucunda yeşil- beyazlı kulübe "Evet" dediğini iddia eden A'Bola, "Çok yakında Bobo'nun transferi kamuoyuna resmen duyurulacak. Sporting Lizbon iyi bir golcüyü bonservisi elinde olarak kaptı" yorumunu yaptı.

BEŞİKTAŞ ANLAŞAMADI

Portekiz spor gazetesi, menajer Figger'in Bobo'nun yanı sıra Sao Paulo'da Hamburg'tan kiralık olarak oynayan ve Benfica'lı Luisao'nun kardeşi olan Alex Silva'nın transferi konusunda da Sporting ile anlaştığını duyurdu.

Beşiktaş, ocak ayından beri görüşmelerini sürdürdüğü Bobo ile bir türlü anlaşma sağlayamamıştı.

Haberin Devamı