Spor Bobo seçim malzemesi oldu

Bobo seçim malzemesi oldu

Paylaş
Bobo seçim malzemesi oldu

Sporting Lizbon'un başkan adayı Godinho Lopez, Almeida'dan sonra bu kez Brezilyalı oyuncuyu seçim malzemesi yaptı

Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Bobo'nun adı da Sporting Lizbon'daki seçim yarışına karıştı. Seçimlerde başkanlığa adaylığını koyan işadamı Godinho Lopez, göreve gelmesi halinde her konuda anlaşmaya vardığı Bobo'yu takıma kazandıracağını açıkladı.

Portekiz basınına konuşan Lopez, Atletico Madrid'in gündeminde bulunan Bobo'nun kendilerine söz verdiğini, hatta bir ön anlaşma yapıldığını ileri sürerek, "Başkan olduğum gün Bobo da Sporting Lizbon'a imza atacaktır" ifadesini kullandı.

BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİNİ BEĞENMEDİ

Bu arada, menajer Juan Figer'i geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelerek Bobo ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Brezilyalı oyuncunun bu görüşmede Figer'e, Beşiktaş'ın kendisine bir teklifte bulunduğunu ancak bunu geri çevirdiğini bildirdi.

Siyah-beyazlı yönetimin yıllık 1.5 milyon Euro, artı maç başına para önerisini yeterli bulmayan Bobo'nun menajerinden kendisine kulüp bulmasını istediği kaydedildi.

Bobo'nun Sporting Lizbon ile sözleşme imzalaması halinde, Portekiz kulübünden alacağı ücretin Beşiktaş'ın önerdiği rakamı geçmeyeceği de ifade edildi

Haberin Devamı