Spor Bobo sonradan açıldı

Bobo sonradan açıldı

Paylaş
Bobo sonradan açıldı

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo, sezon başında gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı son haftalarda üzerinden attı

Son olarak Ziraat Türkiye Kupası’nda 2-1 yenildikleri Manisaspor maçında takımının tek golünü kaydeden Bobo, bu sezon siyah-beyazlıların en golcü futbolcusu olarak dikkat çekti.

Beşiktaş’ın bu sezon Turkcell Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi, TFF Süper Kupa ve Ziraat Türkiye Kupası’nda yaptığı 24 resmi maçın (Ankaraspor maçı hariç), 21’inde forma giyen Brezilyalı futbolcu, rakip fileleri toplam 8 kez havalandırdı.

GOLLERİN YÜZDE 38’İ BOBO’DAN

Siyah-beyazlı takım, bu sezon oynadığı 24 resmi maçta rakip fileleri 21 kez havalandırırken (3-0 Ankaraspor hükmen galibiyeti değerlendirmeye alınmamıştır), Bobo gollerin yüzde 38’ini kaydetti.

Brezilyalı futbolcu, Beşiktaş’ta 2’şer golle en çok gol atanlar sıralamasında kendisini izleyen Ekrem, Fink ve Tello’ya da 6 gol fark attı.

Siyah-beyazlıların gol yollarında çok şeyler beklediği Nihat Kahveci ile Mert Nobre ise bu sezon yapılan resmi maçlarda sadece 1’er gol atabildi.

12. HAFTADA AÇILDI



Bu sezon Turkcell süper Lig, TFF Süper Kupa ve Avrupa kupalarındaki ilk 16 maçta sadece 1 gol atabilen Bobo, 12. haftadaki Trabzonspor maçıyla kötü gidişe "Dur" deyip, son 9 resmi karşılaşmada 7 kez rakip fileleri havalandırdı.

Turkcell Süper Lig’in ilk 8 haftasında "sıfır" çeken, 9. haftada Kasımpaşa karşısında bu sezonki ilk golünü atan Brezilyalı futbolcu, 12. haftadaki Trabzonspor karşılaşmasıyla gollerini seriye bağladı.

SON 4 RESMİ MAÇTIR ATIYOR AMA YETMİYOR

Bobo, son 4 resmi maçta da takımına birer gol kazandırırken, son 9 maçlık süreçte sadece Diyarbakırspor ve Manchester United karşılaşmalarında golle buluşamadı.

Brezilyalı futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki CSKA Moskova, Turkcell Süper Lig’deki Manisaspor ve Bursaspor maçlarıyla, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Manisaspor karşılaşmasında takımına 1’er gol kazandırırken, Beşiktaş bu son 4 maçta da galip gelemedi.

Bu karşılaşmaların 3’ünü kaybeden Beşiktaş, birinde ise berabere kaldı.

BOBO’NUN GOL ATTIĞI MAÇLAR
Rakip Sonuç Gol

Kasımpaşa 2-1 1
Trabzonspor 2-0 1
Fenerbahçe 3-0 1
Sivasspor 1-0 1
CSKA Moskova 1-2 1
Manisaspor 1-1 1
Bursaspor 2-3 1
Manisaspor 1-2 1

2

Haberin Devamı