Gündem Bodrum adeta terkedilmiş gibi

Bodrum adeta terkedilmiş gibi

Paylaş
Bodrum adeta terkedilmiş gibi

Bir yandan yaklaşan Ramazan bir yandan gürültü yasağına uyulmadığı için verilen cezalar, Bodrum'da hayatı vurdu. En çok etkilenen yerse, son yılların gözde eğlence mekanı Türkbükü oldu. Esnaf kadar tatilciler de kızgın

Yaz sezonunda yerli-yabancı yüz binlerce tatilcinin rağbet ettiği Bodrum, bu sene gürültü yasağı uygulaması nedeniyle zor günler geçiriyor.

Haberin Devamı

Bu durumdan en çok etkilenen yerse Bodrum eğlence hayatının merkezi Türkbükü. Belde, son bir haftadır sessizliğe büründü.

Türkbükü'nde eğlenceye yön veren Ship A Hoy, hafta başından beri müzik yasağı dolayısıyla kapalı. Tıpkı, hemen yanındaki Mavi Otel Home Store gibi. Ramazan ayının bu yıl ağustosa denk gelmesiyle zaten kısa ve sıkıştırılmış bir sezon geçiren işletmeler ve esnaf, durumu felaket olarak değerlendiriyor.

Türkbükü, gece ‘hayalet şehir’ gibi. Gündüzleri de pek farklı değil. İnsanlar çekilmeye başladı. Taksiciden işletmeciye, mısırcıdan otel müdürüne, oyuncakçıdan takıcıya herkes sezonun kalan günlerini nasıl getireceklerini düşünüyor. Tatilciler de gece yarısından sonra uygulanan yasağa tepkili.

Haberin Devamı