Gündem Bodrum'da deprem ve tsunami dehşetini minibüste böyle yaşadılar!

Bodrum'da deprem ve tsunami dehşetini minibüste böyle yaşadılar!

Paylaş
Bodrum'da deprem ve tsunami dehşetini minibüste böyle yaşadılar!

Bodrum'da yaşanan deprem anları, bir minibüsün güvenlik kamerasınca görüntülendi. Denizin yola taşmasıyla bir bölümü sular içinde kalan minibüsün yolcularının yaşadığı korku, kameralara yansıdı

Ege Denizi'nde cuma sabaha karşı meydana gelen 6,5 büyüklüğündeki depremin en çok hissedildiği Bodrum ilçesinde yaşanan deprem anları, bir dolmuşun güvenlik kamerasına da yansıdı.

Eren Yükrük idaresindeki şehiriçi minibüsü, Bodrum otogarından yolcularını alarak Neyzen Tevfik Caddesi'nde seyrettiği sırada deprem meydana geldi.


ÖNCE DIŞARIDA OTURANLARIN PANİK ANLARI GÖRÜLÜYOR


Minibüste bulunan iki güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, cadde üzerinde yürüyüş yapan ve bölgedeki mekanlarda oturan vatandaşların depremin yaşanmasıyla birlikte, panik halinde etrafa kaçışması görünüyor.

Deprem sırasında minibüs içindeki yolcuların ise ne olup bittiğini anlamaya çalıştığı da kameraya yansıyor.



GÜMBET'TE SULARIN ORTASINDA KALIYOR


Kısa süreli paniğin ardından seyrine devam eden minibüs, Gümbet Mahallesi dolgu alanına geldiğinde ise deniz sularının ortasında kalıyor. Denizin yola taşmasıyla bir bölümü sular içinde kalan minibüsün yolcularının yaşadığı panik ve korkuda yine minibüsün güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntüleniyor.

Minibüsün şoförü Eren Köklük'ün deprem sırasında sakinliğini koruması ve yolcuları sakinleştirmesi de dikkatlerden kaçmıyor.

AA