Türkiye (Son Dakika) Bodrum'da golf aracı duvara çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Bodrum'da golf aracı duvara çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Paylaş
Bodrum'da golf aracı duvara çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Bodrum'da bir otelin güvenlik görevlisi kadının kullandığı golf aracı duvara çarptı. Kazada kadın hayatını kaybetti, yanında bulunan kişi yaralandı

Torba Mahallesi’nde bir otelin güvenlik görevlisi Pelin Bahar Kaya (30) dört yıldır çalıştığı otelin giriş yolu üzerinde kullandığı ve içerisinde bir kişinin bulunduğu golf aracı önce bariyerlere daha sonra da otopark duvarına çarptı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ


Kazada Pelin Bahar Kaya ile yanında bulunan Memet Yılmaz (43) yaralandı. Özel bir hastaneye kaldırılan güvenlik görevlisi Kaya, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.


Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Yılmaz, tedavisinin ardından taburcu edildi. Araç kiralama şirketinde şoför olarak çalışan Mehmet Yılmaz, güvenlik noktasından otelin içine gitmek için golf aracına bindiğini belirtti.

'ARAÇTAN ATLA DEDİ'


Mehmet Yılmaz, "Yokuş aşağıya iniyorduk. Pelin, ’Fren tutmuyor ağabey. Araçtan atla’ dedi. Kendisi de atlayacağını söyledi. Ben ’Hayır’ dedim. O arada atladı. Araç önce soldaki bariyere ve ardından otoparkın duvarına çarptı. Ben yere düştüm. Sonrasını hatırlamıyorum." dedi.

Haberin Devamı