Uğur Alkapar Bodrum haberleri
HABERİ PAYLAŞ

Bodrum haberleri

Haberin Devamı

Klein Değirmenburnu’nda

Harbiye’deki Klein geçen yaz kapalıydı. Ekip, yazı dinlenerek geçirmeyi tercih etti. Bu yıl ısrarlara dayanamadılar. Bodrum’daki Bardakçı koyunda bulunan Değirmenburnu’nda ‘Eva Klein’ı açıyorlar. Bence yaz sezonunun en heyecan verici olayı bu.

Bodrum’un Hazine’si

Bu kış Cihangir’i kasıp kavuran Hazine, Bodrum’u da boş bırakmıyor. Geçen yıl Mikonos’tan gelen Interni, Yalıkavak’tan memnun ayrılmadı. Hazine onun yerine gelerek bu fiyaskoyu unutturacak gibi görünüyor. İnşaat işleri son hızla sürerken Hazine bu yaz Bodrum’un popüler noktalarından biri olacak.

Titanic’e Hasır

Güvercinlik’teki Titanic Hotel sadece billur denizi ile değil, Ege ve İskender Paydaş konserleri ile de popüler olacak. Otelin sahibi olan grubun, Almanya’daki restoran zinciri Hasır da buraya geliyor. Hasır’ın etçisi ‘Beef and Grill’in sadece otel müşterilerini değil, dışarıdan gelecek konukları da çekmesi muhtemel.

Galen yenileniyor

Türkbükü’nün şık butik oteli Galen, geçen yıl sezon sonuna doğru hareketlenmişti. Akşam yemekleri ve gece partileri ile çok konuşulmuştu. Çok iyi DJ’ler getirip Türkbükü’ndeki Türkçe müzik hakimiyetini bir nebze kırmıştı. Hem otel hem de iskelesi yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Ünlü isimler bu yaz Galen’den çıkmayacak gibi görünüyor.

Gangava yaza hazır

Bodrum Merkez’deki Gangava; mezesiyle, balığıyla klasik bir mahalle restoranı. Kış boyunca da açıktı. 12 ay Bodrum’da yaşayanların uğrak noktası oldu. Bu yaz da uzun sohbetlerin, rakılı masaların ev sahipliğini yapacak.

İSTİKLAL PALAS

İstiklal Caddesi’ndeki Demirören binasını bilirsiniz. Peki, burada AVM dışında bir de otel, restoran ve teras bar olduğunu biliyor muydunuz? Geçtiğimiz yıllarda Mama Shelter’ın işlettiği otel, İstiklal Palas adıyla devam ediyor.

Odaları çok şık ve rahat. Üstelik lokasyonu harika. Bu arada kahvaltısı da çok iyi. Dışarıdan da gelip bu kahvaltıyı yapmanız mümkün.

Re-pub isimli restoranındaki başarılı menüsünden de bahsetmemek olmaz. Burası gizli bir hazine gibi. Ama ben esas bu yaz o terasta nasıl güzellikler yaşanacak, merakla onu bekliyorum!

Burgerimi Holy Hood’da buldum

En iyi hamburger arayışı hiçbir zaman bitmez. Her yeri deniyorum. Fulya’da yeni açılan Holy Hood’un çok iddialı olduğunu söylediler. Bana da yakın. Yemeksepeti’nden sipariş verdim. Füme burgeri meşhurmuş. Neden meşhur olduğunu yiyince anladım. Gerçekten böyle bir lezzet yok.

Dana kaburgadan yapılan füme et her şeyi değiştiriyor. Bir de menüde ilginç bulduğum keçi peynirli pancar kroket istemiştim. O da beni hayal kırıklığına uğratmadı. Holy Hood’un dönerinin de çok iyi olduğunu duydum. Artık bir dahaki sefere...

DJ’LER DE YARIŞIR

Artık her şeyin bir yarışması var malum. Dünyanın en büyük DJ yarışması ‘It’s Chiller Time SoundClash 2017’nin Türkiye elemeleri yapıldı.

Yarı finale çıkan 10 DJ arasından şampiyon halk oylaması ile ‘soundclashturkiye.com’ adresinde seçilecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder