Magazin Bodrum Masalı 24. bölüm fragmanında Ateş her şeyi öğreniyor!

Bodrum Masalı 24. bölüm fragmanında Ateş her şeyi öğreniyor!

Paylaş
Bodrum Masalı 24. bölüm fragmanında Ateş her şeyi öğreniyor!

Bodrum Masalı 24. bölümüyle izleyenlere  nefes kesen dakikalar yaşatacak. Yeni bölümde Su ve Kelebek'in ilişkisini öğrenen Ateş, duyduğu gerçek karşısında nasıl tepki verecek? İşte 24. bölüm fragmanı...

Bodrum Masalı'nın yeni bölümünde Ateş, Su ve Kelebek'in sevgili olduğunu öğreniyor. Kardeşim dediği Kelebek'in böyle bir şeyi kendisinden saklamasına sinirlenen Ateş, Kelebek'le yüzleşiyor. İşte, Bodrum Masalı 24. bölüm fragmanıyla sizlerle...





BODRUM MASALI'NIN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?


Ateş, Su ve Kelebek'in sevgili olduğunu öğrenir. Kardeşim dediği Kelebek'in böyle bir şeyi kendisinden saklamasına sinirlenen Ateş, Kelebek'le yüzleşir. İkili arasında gergin anlar yaşanır ve iki dostun arası açılır. Kelebek'e bir daha ona güvenmeyeceğini söyleyen Ateş soluğu Aslı'nın yanında alır ve onunla dertleşir. Ateş'e karşı yanlış yaptığını düşenen Kelebek, Ateş'e kendisini affettirmeyi başarabilecek mi?

Ergüven ailesinin kaderinin çizilmesinde Bora'nın parmağı var mı? Aslı, annesini bulma konusunda bir adım daha mı yaklaşıyor?

Ateş her geçen gün Faryalı'ya daha çok güvenmeye başlar. Faryalı'nın karşısında duran herkese karşı Faryalı'ya destek olmaya hazırdır. Gözde'nin büyük merak ettiği bir husus ise Bora'nın Evren ile olan bir geçmişinin varlığıdır. Bora bu önemli soruya ne cevap verecek? Aslı ise Uzay'ın yardımı ile annesini bulabilecek mi? Buldukları ipucu sayesinde annesinin adını öğrenebilecek mi? Bora'nın aklındaki plan yavaş yavaş gün yüzüne çıkarken getirdiği büyük kutu içerisinde ne olabilir?

Haberin Devamı