Gündem Bodrum'da aşırı hız can aldı

Bodrum'da aşırı hız can aldı

Paylaş
Bodrum'da aşırı hız can aldı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, otomobille halk otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Kaza, Yalıkavak- Gündoğan karayolu, Atatürk Kavşağı yakınında bugün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Ortakent- Yahşi Beldesi'ndeki Yılmazlar Dekorasyon ve Mobilya Mağazası'nın işletmecisi 64 yaşındaki Seydi Yılmaz, 48 YA 050 plakalı otomobili ile Yalıkavak Beldesi'nden Gündoğan Beldesi'ne gitmek üzere yola çıktı.

Haberin Devamı

Antalyalı olan evli, 2 çocuk babası Yılmaz, Atatürk Kavşağı'na yaklaştığında aşırı hız nedeniyle direksiyon kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, şerit ihlali yapharak karşıdan gelen 35 yaşındaki Kemal Dura yönetimindeki Gündoğan belediyesi'ne ait 48 UR 397 plakalı halk otobüsü ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada Yılmaz, otomobilinde sıkışarak olay yerinde yaşamını kaybederken, kırılan ön camdan yola fırlayan otobüs şoförü Kemal Dura ile yolculardan 29 yaşındaki Mehmet Ali Tepe yaralandı.

Yaralılar, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Dura'nın kaburga kemiklerinde kırık olduğu belirtildi. Her iki yaralının da sağlık durumlarının iyi olduğu hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Aşırı alkollü ve süratli olduğu ileri sürülen Yılmaz'ın sıkışan cesedi, Turgutreis ve Bodrum Belediyesi itfaiye ekiplerinin yaklaşık 45 dakika süren çalışması sonucu güçlükle çıkartılarak, otopsi için İzmir Adli tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kazayı haber alarak olay yerine gelen Yılmaz'ın gelini Gül Yılmaz ve torunları sinir krizi geçirdi.

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)