Gündem Bodrum'da el bombası paniği

Bodrum'da el bombası paniği

Paylaş
Bodrum'da el bombası paniği

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde gözlüklü sığ suda dalış yapan tatilciler iki el bombası gördü. Patlamamış olan el bombaları için jandarma bölgede önlem aldı. Yarın gelecek olan SAT komandolarının el bombalarını çıkartacağı bildirildi

Güvercinlik Köyü yakınlarında, bugün akşam saatlerinde denize giren ve gözlüklü sığ suda dalış yapan tatilcilerin gördüğü iki el bombası korku ve heyecan yaşanmasına neden oldu. Tatilcilerin durumu bildirmesiyle gelen jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak, el bombalarının bulunduğu kısımda denize girmeyi yasaklandı.

Haberin Devamı

SAT KOMANDOLARI ÇIKARTACAK

Dalgıçlar ve güvenlik ekipleri dalış yaparak bombaların bulunduğu bölgeyi işaretlerken bölgeye vatandaşların girmemesi için jandarmalar nöbet tutmaya başladı. Yaklaşık bir metre derinlikte olan iki el bombası AKSAZ askeri üssünden yarın (Pazartesi) sabah gelecek olan SAT komandoları tarafından çıkartılacağı bildirildi.

Bodrum’da 17 Şubat’ta vatandaşlar tarafından Ortakent- Yahşi beldesi sahilinde denizde üç el bombası tespit edilmiş, bombalar 21 şubat tarihinde uzman ekipler tarafından denizden çıkarılmıştı.

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)