Spor Bodrum'da Gökhan Töre'ye silah çektiler!

Bodrum'da Gökhan Töre'ye silah çektiler!

Paylaş
Bodrum'da Gökhan Töre'ye silah çektiler!

Beşiktaş'ın hırçın futbolcusu Gökhan Töre'nin ismi yine bir olaya karıştı! Gökhan Töre otoparkta kavga çıkardı!

Bir arkadaşıyla birlikte Bodrum'da tatil yapan Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, önceki gece Türkbükü'nde eğlendikten sonra kavga çıkardı.

Haberin Devamı

Geç saatlerde bir mekandan çıkarken otoparkta kendisinin fotoğrafını çekmek isteyen bir kişiyle tartışan Töre, küfürler savurdu.

Ardından ünlü futbolcu ile küfür ettiği kişi arasında itiş kakış yaşandı.

SALDIRDIĞI KİŞİ SİLAH ÇEKTİ!

Töre'nin saldırdığı kişi, belindeki silahı çıkarınca ortalık karıştı.

Günaydın'ın haberine göre çevredekiler, silahına sarılan kişiyi güçlükle durdururken, Töre ve arkadaşı da otomobillerine bindirilerek uzaklaştırıldı. Daha önce de İstanbul'da bir gece kulübünde kavga eden ve silahla yaralanan Töre, bu kez benzer bir olaydan kıl payı kurtuldu.

GÖKHAN TÖRE'NİN SİLAHLA İMTİHANI!

15 Ekim 2013'te, Hollanda maçı sonrası Beşiktaşlı Gökhan Töre ile o dönem Leverkusen'de oynayan Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak arasında geçen olay büyük yankı uyandırmıştı. İddiaya göre Çalhanoğlu ve Toprak'ın otel odasını basan Gökhan Töre, futbolculara silah çekmişti.

Haberin Devamı

GÖKHAN TÖRE'YE KURŞUN!

Nisan 2014'te Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Töre, eğlenmek için gittiği bir gece kulübünde omzuna isabet eden kurşunla yaralanmıştı. Barda gerçekleşen bu anın kamera görüntüleri ortaya çıkmıştı.

SON VUKAAT BODRUM'DA

Adı sürekli silahlı kavgalara ve tartışmalarla anılan Gökhan Töre'nin son vukaatı Bodrum'dan. Tartışma kavgaya dönünce ortaya yine silahlar çıktı!