Yaşam Bodrumlu saz ustası: İngiliz şarkıcı Adele’in babası benim

Bodrumlu saz ustası: İngiliz şarkıcı Adele’in babası benim

Paylaş
Bodrumlu saz ustası: İngiliz şarkıcı Adele’in babası benim

Bodrum'da yaşayan saz ustası ve türkücü Mehmet Asar, Türk asıllı olduğunu söyleyen 5 Mayıs 1988 doğumlu ünlü İngiliz şarkıcı Adele’in babası olduğunu iddia etti

Amerika'da yaşayan İngiliz şarkıcı Adele’in annesi Penny Adkins’in tatil için Temmuz 1987’de Bodrum Gümbet’e geldiğini, taksi şoförlüğü yaparken tanıştığını söyleyen Mehmet Asar (52) şunları anlattı:


'KENDİSİNİ HEMŞİRE OLARAK TANITTI'



"Penny Adkins ve arkadaşlarına iki hafta boyunca Bodrum koylarını ve Denizli Pamukkale’yi gezdirdim. Bana kendisini hemşire olarak tanıttı. O sırada birbirimizden hoşlandık, sevdik. İki hafta boyunca birlikte olduk. Daha sonra tatilini uzattı, bir ay sonra İngiltere’ye döndü. Ardından iki kez daha Bodrum’a geldi, bir ay kaldı. Sonra dönerken, beni götürmek istedi.


Mehmet Asar'ın Adele'in annesi olduğunu iddia ettiği kadınla çektirdiği fotoğrafı da iddiasına kanıt olarak gösterdi.


'DOĞUM TARİHİ TAM UYUŞUYOR​'



Ancak ben İngiltere’de değil Bodrum’da yaşamak istediğimi, istiyorsa burada kalabileceğini söyledim. Memleketine döndü. Birkaç kez telefonla görüştük. O zamanın şartlarında telefonla görüşmek hem zor, hem pahalıydı. Ondan sonrada görüşemedik. Annesiyle birlikte olduğumuz tarihle, Adele’nin doğum tarihleri birbirine tam olarak uyuyor."

'PARMAKLARI BENİMKİLERE BENZİYOR'





Geçen yıl Adele Grammy ödüllerini kazanınca merak edip araştırdığını belirten Mehmet Asar şöyle devam etti:

"Ailesine baktığımda, annesinin yıllar önce benim birlikte olduğum İngiliz kadın olduğunu öğrenince şoke oldum. Sevdiğim kadın, Adele’in annesiydi. Yıllar geçmesine rağmen değişmemişti. Ardından Adele’in hareketlerini incelediğimde çene, göz, yüz yapısı, saçları ve konserler sırasında sağ elini kaldırdığında 3 ve 4’üncü parmaklarının bitişik olduğunu gördüm.

Daha çok şaşırdım çünkü, benim sağ elimin 3 ve 4’üncü parmakları da kaldırdığımda bitişiktir. Ayrıca Adele’nin söylediği şarkılarda yaptığı vurgular, benim söylediğim eserlerdeki vurgulara çok benziyor, bu da genetik olabilir."




'TÜRK KÖKENLİYİM, BABAM GALLİ' DEMİŞTİ



Tam adı Adele Laurie Blue Adkins olan ve İngiltere'nin başkenti Londra'da doğan şarkıcı, 2009'da verdiği bir röportajda "Ailem Türk, İspanyol ve İngiliz asıllı... Ben babamdan dolayı yarı Galli’yim" demişti. Galli babasının, iki yaşındayken evi terk ettiğini anlatan Adele onu hiçbir zaman affetmeyeceğini söylemişti.

POSTA'NIN HABERİ İNGİLTERE'DE SES GETİRMİŞTİ



POSTA, Aralık 2015'te yaptığı haberle Adele'in satış rekoru kıran son albümündeki 'Million Years Ago' adlı parça ile Ahmet Kaya'nın 'Acılara Tutunmak' şarkısı arasındaki büyük benzerliğe dikkat çekmişti.



Haberi fark eden İngiliz medyası konuya ilişkin POSTA'yı referans göstererek çok sayıda haber yapmış ve iki şarkı arasındaki benzerlik ülkede uzun süre gündemde kalmıştı.

Haberin Devamı