Gündem Bodrum'u su bastı!

Bodrum'u su bastı!

Paylaş
Bodrum'u su bastı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, gece aniden bastıran sağanak yağmur ilçede hayatı felç etti. Bazı caddeler dereye döndü, küçük su baskınları meydana geldi

Akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık aralıksız 4 saat süren sağanak yağış nedeniyle Bodrum caddeleri derelere döndü. Aşırı yağış nedeniyle rögarlar tıkandı, caddelerde su birikintileri meydana geldi. Emin Anter Bulvarı ile Dere Sokakta trafik kontrollü olarak verilirken bazı ev ve su iş yerlerinde su baskınları yaşandı oldu. Bitez Beldesinde Söğütlü Caddesi dereye döndü, Gökçeler Dağı'ndan gelen sel suları nedeniyle suların yarım metreye yakın yükselmesi nedeniyle cadde kullanılmaz hale geldi. Atatürk, Cumhuriyet ve Cevat Şakir Caddeleri ile Dere ve Hamam Sokak yaklaşık bir saat boyunca Gökçeler dağından gelen sel suları altında kaldı. Trafik , itfaiye ve zabıta ekiplerinin sabaha kadar alarmda olduğu gecede bazı araçlar suların içinde kalarak bozuldu.

Torba Mahallesi başta olmak üzere bir çok yerde sık sık elektrik kesinleri yaşandı. Belediye itfaiye ve zabıta ekipleri sabaha kadar bozulan rögar kapaklarını tamir etmek için çalışırken trafik ekipleri de göle dönen cadde ve sokaklarda tedbir aldı.

DHA