Gündem Boğarak öldürdüğü çocuğunun kafasını parçaladı

Boğarak öldürdüğü çocuğunun kafasını parçaladı

Paylaş
Boğarak öldürdüğü çocuğunun kafasını parçaladı

Eskişehir'de cinnet getiren annenin öz kızına yaptıkları duyanların kanını dondurdu

Mobilya imalathanesinde çalışan Zafer C, işte olduğu sırada eşi Fatma C., (28) 6 yaşındaki kızı Fatma şımarıklık yaptığı için cinnet getirdiğini iddia etti. Genç kadın, önce elleriyle kızının boğazını yapıştı. Hareketsiz kalan Fatma’dan hırıltılar gelmesi üzerine ölmediğini anlayan Şermin C, mutfaktan getirdiği çamaşır ipiyle küçük kızı boğup öldürdü.

Haberin Devamı

Bununla yetinmeyen Şermin C, evin bodrumundan aldığı keserle kızının kafasını parçaladı. Genç kadın olaydan sonra karakola giderek “Kızım öldü” dedi. Polis merkezine gelen Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekiplerinin sorgulamaya aldığı Şermin C., kızını öldürdüğünü itiraf etti.

Eve giden polisler odada küçük kızın cesedini buldu. Fatma C’nin cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis tarafından gözaltına alınan Şermin C, psikolojik rahatsızlığının olduğunu, bu nedenle ilaç kullandığını söyledi. Şermin C, zaman zaman kendini kaybettiğini belirterek, “Yine sinirlerim gelmişti. O sırada kızım da şımarıklık yapıyordu. Kızımın boğazını ellerimle sıktım. Hareketsiz bir halde kaldı ancak hırıltılar ve bağırtıları geliyordu. Bunun üzerine mutfaktan aldığım çamaşır ipiyle boğazını iyice sıkıp onu öldürdüm. Ardından evimizin kömürlüğünden aldığım keserle kafasına bir kaç kez vurdum” dedi.

Haberin Devamı

Komşuları, Şermin C’nin Zefer C ile ikinci evliliğini yaptığını ve bu evlilikten kızları Fatma'nın dünyaya geldiğini bildiklerini söyledi. Mahalleye 6- 7 ay önce taşındığını söyleyen komşuları, “Şermin içine kapanık biriydi. Kızını da fazla dışarı çıkarmazdı” dedi.

Saadet KEFAL/ESKİŞEHİR / DHA