Türkiye (Son Dakika) Boğaziçi Köprüsü'nde iki intihar birden

Boğaziçi Köprüsü'nde iki intihar birden

Paylaş
Boğaziçi Köprüsü'nde iki intihar birden

Boğaziçi Köprüsü'nde kaza yapan otomobil sürücüsü bir anda korkuluklara koşarak 65 metreden aşağı atladı

Boğaziçi Köprüsü Anadolu Yakası istikametinde saat 11:00 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: 34 TB 0905 plakalı BMW marka otomobil sürücüsü Kenan Aktaş (30), köprü üstünde korkuluklara çarparak kaza yaptı. Kaza sonrası Aktaş, kendisine yardıma gelen bir motosikletlinin gözleri önünde korkuluklara çıkarak köprüden aşağıya atladı.

Haberin Devamı

Köprüden atladıktan sonra Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik ekiplerince ağır yaralı olarak sudan çıkarılan şahıs hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer8116","8116","201211","8116-4.jpg");

Yaşananlara tanıklık eden motosiklet sürücüsü olayı şöyle anlattı: Seyir halindeyken önümdeki otomobilin bariyerlere çarparak kaza yaptığını gördüm. Yardım etmek için durup otomobil sürücüsünün yanına gittim. Kazada hava yastığı patladığı için korna durmadan çalıyordu. Sürücü dışarıya çıkmış tedirgin bir hali vardı. Ben de 'Bir şey olmaz aküyü çıkarırsak korna susar' dedim. O da tamam deyince aracın kaputunu açmaya çalıştım. Tam bu sırada kafamı kaldırdığımda otomobil sürücüsünün korkuluklara çıkıp kendini bir anda aşağıya bıraktığını gördüm" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Dikilitaş'ta market işletmeciliği yapan Aktaş'ın intihar etmek için köprüye geldiği otomobilin abisi Hikmet Aktaş'a ait olduğu belirlendi. Polisin olayla ilgili çalışması sürüyor.

BİR KİŞİ DAHA ATLADI

İkinci intihar, Kenan Aktaş’ın Boğaziçi Köprüsü’nde otomobille korkuluklara çarptıktan sonra denize atlamasından 3 saat sonra meydana geldi. İddialara göre, kimliği henüz belirlenemeyen 30-35 yaşlarında bir şahıs saat 14.00 sıralarında Üsküdar yönünden yürüyerek Boğaziçi Köprüsü’ne geldi. Kimseye görünmeden Beylerbeyi ayaklarına gelen şahıs, korkuluklara çıkarak kendini aşağı bıraktı.

Boğaz’in sularına gömülen şahıs bir süre sonra tekrar su yüzüne çıktı. Denizde çırpınan birini gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik’e bağlı ekipler, ağır yaralı şahsı tekneye çıkardı. Beylerbeyi İskelesi’ne getirilen şahıs, burada sedyeye konularak ambulansa alındı. Ambulansa bindirildiği sırada kalbi duran şahsa yaklaşık 10 dakika kalp masajı yapıldı. Tekrar hayata döndürülen şahıs, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

DHA