Gündem Boğaz'ın karanlık suları aldı

Boğaz'ın karanlık suları aldı

Paylaş
Boğaz'ın karanlık suları aldı

Sarıyer'de gece denize girdikten sonra akıntıya kapılarak kaybolan Sinan Ada'nın cansız bedeni sabah Yeniköy açıklarında bulundu

Sarıyer'de dün gece arkadaşları ve erkek kardeşiyle denize giren 26 yaşındaki Sinan Ada, arkadaşları ve kardeşi Selim Ada'nın gözleri önünde akıntıya kapılarak kayboldu. Aynı sırada denize giren Ada'nın arkadaşlarından Ufuk Babir(24)'in ise iskeleden denize atlarken omuzu çıktı.

Omuzu çıkan ve akıntıya kapılan Babir'i ise o sırada oradan geçen Murat Kabil suya atlayarak kurtardı. Kabil tarafından denizden çıkarılan Babir, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sinan Ada'yı bulmak için denizde yapılan aramalarda ise gece boyu sonuç vermezken, sahil güvenlik ekipleri Ada'nın cansız bedenine bu sabah ulaştı.

Haberin Devamı

DENİZDE ŞEKER KOMASINA GİRDİ

Bu arada Bakırköy Yeşiköy Sahil Parkında saat 04.00 sıraları denize giren 28 yaşındaki Murat Taşkın boğulma tehlikesi atlattı. Kendi çabalarıyla sudan çıkmayı başaran Taşkın için çevredekiler olay yerine ambulans ve polis ekibi çağırdı.

Taşkın olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede Taşkın'ın denizde yüzerken şeker komasına girdiği ve boğulma tehlikesi atlattığı öğrenildi.

Ozan URAL - Kubilay AYDIN İSTANBUL DHA