İnci Soydan Bol çilek bol mutluluk
HABERİ PAYLAŞ

Bol çilek bol mutluluk

Haberin Devamı

Bahar aylarının çok sevilmesinin sebeplerinin başında kuşkusuz leziz bahar meyveleri yer alıyor. Bu karşı konulamaz lezzetlerin başını da Çilek çekiyor.

Hem görüntüsü, hem de tadıyla hep mutluluk çağrıştıran bir meyve olmuştur. Şimdi çileğin mutluluk etkisini daha da arttıralım, bir de güzelleştirsin.

Cildinizi ölü hücrelerden arındırıp, canlandıracak peeling için yapmanız gerekenler:

Malzemeler:

3-4 tane çilek,
1 tatlı kaşığı bal,
1 çay kaşığı iyice dövülmüş pirinç.

Yapılışı:

Tüm malzemeleri karıştırıp, iyice ezdikten sonra, göz çevreniz hariç tüm yüzünüze dairesel hareketlerle 5-10 dakika masaj yapın. Suyla yıkayıp, ardından maskenizi uygulayın.

Bol çilek bol mutluluk

Peeling ardından maske için; 4-5 tane çilek, 1 tatlı kaşığı kadar yaş maya, 1 tatlı kaşığı papatya yağı, 1 tatlı kaşığı yulaf unu.
Tüm malzemeleri çatalla iyice karıştırıp, ezin. Göz çevreniz hariç, tüm yüzünüze sürüp, 15-20 dakika bekletin. Daha sonra ılık suyla yıkayıp, nemlendiricinizi sürün.

Bu maske çok ciddi bir antioksidandır, cildinizde dış etkenlere karşı güçlü bir kalkan oluşturur. Özellikle stresli ve yorgun olduğunuz zamanlarda, bu tarifi uygulamanızı tavsiye ederim.


Uyarı: Şayet çileğe alerjiniz varsa, aşağıdaki tarifleri uygulamadan önce kolunuzun iç tarafına sürüp 20 dakika kadar bekleyin. Herhangi bir alerjik reaksiyon oluşmazsa, cildinizi de uygulayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder