Kültür - Sanat Bollywood yıldızı Aamir Khan: Myanmar'da olanlar yürekler acısı
Paylaş
Bollywood yıldızı Aamir Khan: Myanmar'da olanlar yürekler acısı

Bollywood yıldızı Aamir Khan, "Bence Myanmar'da olanlar yürekler acısı. Dünyanın herhangi bir yerinde insanlar acı çektiklerinde ya da bu tarz trajik olaylar yaşadıklarında, bu gerçekten çok üzücüdür" dedi

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın davetlisi olarak yeni filmi 'Secret Superstar' filminin tanıtımı amacıyla İstanbul'a gelen Bollywood yıldızı Aamir Khan, düzenlediği basın toplantısında Arakan'da yaşananların yürekler acısı olduğunu söyleyerek, "Bence Myanmar'da olanlar yürekler acısı. Dünyanın herhangi bir yerinde insanlar acı çektiklerinde ya da bu tarz trajik olaylar yaşadıklarında, bu gerçekten çok üzücüdür. Ancak dünyanın her yerinde farklı zamanlarda bu tür şeyler yaşanıyor. Çok trajik ve gerçekten üzücü. Ben bu konuda sadece umut edebilir ve dua edebilirim" ifadelerine yer verdi.

Khan, Türkiye'de olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Birkaç yıldır gerçekten buraya gelmeyi istiyordum. Özellikle birkaç yıl önce Türkiye'de filmlerimi izleyen genç dostlarımdan sosyal medyada sık sık mesajlar almaya başladım. Filmlerimi izlediklerini bilmiyordum. Çok mutlu oldum. Sürekli olarak beni davet etmeye devam ettiler. O zamandan beridir buraya gelmeyi düşünüyordum" diye konuştu.



Bollywood'un ünlü oyuncusu Aamir Khan, Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki Cinemaximum'daki bir salonda hayranlarıyla buluştu.Bollywood'un ünlü oyuncusu Aamir Khan, Kanyon Alış Veriş Merkezi'ndeki Cinemaximum'daki bir salonda hayranlarıyla buluştu. Etkinlikte bir hayranı tarafından Khan'a Türk Baraklı tişört hediye edildi.

Haberin Devamı