Türkiye (Son Dakika) Bolu'daki çalıntı kasa boş tarlada bulundu

Bolu'daki çalıntı kasa boş tarlada bulundu

Paylaş
Bolu'daki çalıntı kasa boş tarlada bulundu

Bolu’da, bir hafta önce Nezahat Ö. isimli vatandaşın evinden çalınan kasa, evden yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki boş tarlada tarla sahibi tarafından bulundu

Olay, geçtiğimiz hafta Bolu'da meydana geldi. Çakmaklar Mahallesi’nde bulunan 2 katlı evinden kasasının çalındığını farkeden kadın durumu polis ekiplerine bildirdi.

ARAMA ÇALIŞMALARI 1 HAFTA SÜRDÜ


Polis ekipleri kadının evinden çalınan kasanın bulunması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Yaklaşık 1 haftadır süren çalışmanın sonunda bugün öğle saatlerinde emniyet müdürlüğüne gelen buluntu kasa ihbarı üzerine ekipler kadının evine 1 kilometre uzaklıkta bulunan boş bir tarlaya gitti.



POLİSTEN TELEFON GELDİ, TARLAYA KOŞTU


Tornavida ile açılarak içinden ruhsatlı tabancanın alındığı, pasaport ve diğer evrakların ise tarlada bırakıldığı kasayı bulanın tarlanın sahibi olduğu öğrenildi. Kasanın içinden çıkan pasaportlardan kadına ulaşan ekipler mağdur kadını kasanın bulunduğu yere çağırdı. Olay yeri inceleme ekipleri tarlada bulunan kasa üzerinde parmak izi çalışması yaptı. Hırsız yada hırsızların yakalanması için soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Haberin Devamı