Gündem Bolu'da kaza: 1 ölü, 8 yaralı

Bolu'da kaza: 1 ölü, 8 yaralı

Paylaş
Bolu'da kaza: 1 ölü, 8 yaralı

Bolu'da kaza: 1 ölü, 8 yaralı

Bolu'da yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan TEM'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.
Kaza, saat 23.00 sıralarında TEM'in Yeniçağ rampası mevkiinde meydana geldi. İstanbul'dan Ankara yönüne giden 06 EU 6033 plakalı otomobil, sürücüsünün yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolü yitirmesi sonucu peş peşe takla attı. Takla atan otomobile çarpmamak için yavaşlayan Cihan Öztürk yönetimindeki 06 PRS 19 plakalı kamyona da arkadan gelen 07 ZB 820 plakalı otomobil çarptı. Arkadan gelen 06 KRS 66 plakalı otomobil ile 06 YR 3901 plakalı otomobiller de kaza yapan araçlara çarpmamak için aniden direksiyon kırınca yol kenarındaki beton bankete çarptı.

Haberin Devamı

Zincirleme kaza ardından çok sayıda ambulans sevk edilirken kapanan yol nedeniyle 112 Acil ekipleri kaza yerine ulaşmakta güçlük çekti. 112 Acil ambulansı araçların emniyet şeridini de kapatması üzerine araçların arasından geçerek kaza yerine ulaştı. 5 aracın hurdaya döndüğü kazada 33 yaşındaki Faruk Koç kaldırıldığı Köroğlu Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı. Yaralanan Hacı Kıdam, Büşra Kıdam, Hatice Kıdam, Mustafa Kıdam, Adem Onur, Emine Onur, Sevgi Ulupınar ve Ahmet Enes Ulupınar, 112 Acil ekipleri tarafından Köroğlu ile İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Mutlu YUCA-Taner BAYAR/BOLU, (DHA)