Spor Boluspor:1 - Gaziantep BŞS:0

Boluspor:1 - Gaziantep BŞS:0

Paylaş
Boluspor:1 - Gaziantep BŞS:0

Bank Asya Birinci Ligi'nde Boluspor, 35 dakikasını 10 kişi oynadığı maçta, Beşiktaş'ı kupada devirerek sükse yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup etti

6’ıncI dakikada Caner’in ortasına Fabiano kafayı vurdu, kaleci Fırat topu güçlükle kontrol etti.
18’inci dakikada Fabiano yaklaşık 20 metreden sert vurdu, top kaleci Fırat’ta kaldı.
30’uncu dakikada Abdullah’ın ara pasıyla topla buluşan Eren ceza sahasına girer girmez sert vurdu, top az farkla dışarıya çıktı.
44’üncü dakikada Ferhat’ın ortasında Sefa’nın kafa vuruşuyla top ağlara gitti: 1-0. Karşılaşmanın ilk yarısı Boluspor’un üstünlüğü ile sona erdi.
55’inci dakikada Onur’a sert giren Fabiano kırmızı kart gördü.
65’inci dakikada Ahmet’in ortasında topla buluşan Serdar ceza sahasından vuruşunda top az farkla dışarıya çıktı.
68’inci dakikada, Eren’in ortasında Abdullah’ın sert vuruşu az farkla dışarıya gitti.
69’uncu dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Yaser sert vuruşunda kaleci Fırat son anda topu kornere çeldi.
77’inci dakikada Ramazan Altıntepe’nin kullandığı serbest atış az farkla dışarıya çıktı. Karşılaşma Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Haberin Devamı

STAT: Atatürk
HAKEMLER: Deniz Çoban (5), Engin Erdem (5), Erdoğan Özkaya (5)
BOLUSPOR: Atacan (5) - Erdem (6), Özgür (6), Sefa (6) (Dk.69 Cenk 5), Caner (5) (Dk.60 Alp 5), Doğan (5), Yaser (6) (Dk.85 Fatih), Landry (6), Ferhat (5), Ramazan (6), Fabiano (5)
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Fırat (5) - Ferit (5), Cihan (6), Kenan (6) (Dk.80 Buğra), Ramazan (6), Ahmet (5), Eren (6), Serdar (5), Mustafa (6), Onur (6) (Dk.61 Uğur 5), Abdullah (5) (Dk.72 Uğur Erdoğan 4)

GOLLER: Dk.44 Sefa (Boluspor)
KIRMIZI KART: Dk.55 Fabiano (Boluspor)
SARI KART: Erdem, Caner, Landry (Boluspor), Ramazan, Ferit, Mustafa (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)

DAVUL ÇALDIRDI, PARA DAĞITTI

Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Boluspor’un başkanı Emin Semercioğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyetini davul
çaldırarak ve para dağıtarak kutladı.
Boluspor, Atatürk Stadyumu’nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısını 44. dakikada atılan golle Boluspor 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda baskılı oynayan ve sürekli gol arayışı içerisinde olan Boluspor’da 54. dakikada Fabiano kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Daha sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Boluspor kalesinde gol arayışlarını sürdürdü. Maç esnasında çok heyecanlı olan Kulüp Başkanı Semercioğlu, maçın bitiş düdüğü ile birlikte ayağa kalktı ve futbolcularını alkışladı.
Stadyum çıkışında bekleyen bir davulcu Semercioğlu’nun yanına gelerek yere yattı ve para istedi. Semercioğlu, davulcuya para verdi ve çevresindekilere de para dağıttı.
Takımının kazanmak için sahaya çıktığını ve iyi oynadıklarını kaydeden Kulüp Başkanı Semercioğlu, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını kazanarak Bolu halkına bayram hediyesi vermek istiyorduk ve istediğimiz gibi
oldu. Boluspor taraftarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haberin Devamı