Gündem Bomba gecekondusu kebapçı oluyor

Bomba gecekondusu kebapçı oluyor

Paylaş
Bomba gecekondusu kebapçı oluyor

Tam 3 yıl önce Türkiye'nin gündemini değiştiren el bombalarının bulunduğu Ümraniye'deki gecekondu kebapçı oluyor

3 yıl önce Ümraniye Çakmak Mahallesi'nde polise gelen ihbarla bir gecekonduda çok sayıda el bombası bulunmuş ve Ergenekon operasyonu bu olayla birlikte başlamıştı. O tarihten başlayıp bugün hala gündemdeki sıcaklığını koruyan Ergenekon soruşturmasının başlamasına neden olan gecekondu artık vatandaşa kebap ve dürüm hizmeti verecek.

Haberin Devamı

Gecekondunun bulunduğu semtte kebap dükkanı işleten Timur Özel dükkanını genişletmek isteyince gecekondu sahibiyle masaya oturup anlaştı. Timur Özel gecekonduya ödediği fiyatı tam açıklamak istemezken tadilat çalışmalarına gidecek paranın yaklaşık 300 bin TL olacağını söyledi. Timur Özel dükkanın isminin çalıştırdığı öteki dükkanıyla aynı ismi taşıyacağını belirterek, "İsmi Aboov kebap dürüm olacak" diye konuştu.

Restorasyonu iki yada üç ay sürecek gecekonduda işçiler harıl harıl çalışırken bir ara dürüm molası vererek karınlarını doyurdu. Türkiye'nin gündemini değiştiren gecekondunun etrafı tadilat nedeniyle bariyerlerle kapatılırken iki yada üç ay sonra kebapçı olarak hizmete girecek

RAMAZAN ALMAÇAYIR - İSTANBUL / DHA

Haberin Devamı