Gündem Bomba nerede kalsın?

Bomba nerede kalsın?

Paylaş
Bomba nerede kalsın?

Bursa'da meydana gelen soygunun kamera kayıtları incelendi. Bomba düzenekli soygunun görüntüleri komedi filmlerini aratmıyor

Bursa’da yaklaşık 1.5 ay önce silah ve bomba görüntüsü verdiği düzenekle PTT şubesinden 3 bin lira alarak kaçan şüpheli henüz yakalanamadı. Güvenlik kamerası ile kaydedilen soygun görüntülerinin ise komedi filmlerini aratmadığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Merkez Yıldırım İlçesi, Molla Yegan Kültür Merkezi içerisinde bulunan PTT şubesine elindeki kuru sıkı tabanca ve bomba görüntüsü verdiği düzenek ile gelen 50 yaşlarındaki bir kişi, kasada bulunan görevli Zehra Dündar’ı silahla tehdit ettikten sonra kasadaki 3 bin lirayı alarak kaçtı. İnceleme yapan ekipler 1.75 boylarında, saçlarının üst kısmında kızıllık bulunan, yaklaşık 75 kilo ağırlığındaki şüphelinin peşine düştü.

Güvenlik kamerası görüntülerinde soyguncu bir müşterisini gönderen görevli Zehra Dündar’ın bulunduğu bankoya yüzünü atkı, bere ve güneş gözlüğü ile kapatmaya çalışarak yaklaşırken görülüyor. Elindeki kuru sıkı olduğu belirtilen tabanca yanlışlıkla ateş alan soyguncu, silahı görevli Dündar’a doğrulttuktan sonra cebinden çıkardığı poşeti uzatarak paraları koymasını istiyor.

Haberin Devamı

BOMBAYI PAYLAŞAMADILAR

Zehra Dündar kasada bulunan 3 bin lirayı poşete koyarken şüpheli cebinden çıkardığı cep telefonu ve kahvelerde kullanılan diafon ile hazırladığı bomba görüntüsü verilen düzeneği tezgahın üzerine koyuyor. Görevliden parayı alan soyguncu bomba düzeneğini tezgahın üzerine bırakırken, "10 dakika sonra polisi arayacak" diyerek kaçmak istiyor.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4968","4968","201103","4968-6.jpg");

Görevli Dündar, zanlının peşinden koşarak düzeneği geri vermek istiyor. Bomba düzeneğini alan soyguncu ile PTT görevlisi arasında ’bomba alışverişi’ bir süre devam ediyor. Soyguncu düzeneği bahçeye atarak uzaklaşıyor.

Polis ekiplerinin soyguncuyu yakalamak için başlattıkları çalışma devam ediyor.