Gündem Bombacı Mülayim gerçek oldu

Bombacı Mülayim gerçek oldu

Paylaş
Bombacı Mülayim gerçek oldu

Kemal Sunal'ın 'Bombacı Mülayim' filmi Erzurum'da gerçek oldu

Çaykara Caddesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, köprü üzerindeki billbordların altına bırakılmış çantayı gören semt sakinleri 155'i aradı.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli çantanın erafına güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Şüpheli çantanın 10 metre uzağına da sinyal bozucu jammer cihazı konuldu.

Bomba uzmanlarının gelmesi beklenirken, evli 4 çocuk babası Hanifi Arslan, Kemal Sunal’ın ‘bombacı mülayim’ filmindeki gibi güvenlik barikatını aşıp çantaya doğru koşmaya başladı.

Vatandaşların büyük panik yaşadığı olayda sivil bir polis memuru çantaya koşan kişiyi yakalamaya çalıştı. Buna rağmen Arslan, çantayı alarak köprüden attı.

Çevreden koşan polislerin de yardımı ile Hanifi Arslan kısa sürede etkisiz hale getirildi. Bomba uzmanları önce bırakılan daha sonra da atılan çantayı fünye ile patlattı.

Çantanın içindin direksiyon simidi çıktı. Gürcükapı Polis Merkezi’ne götürülen Hanifi Arslan’ın ifadesi alındı. Sanayide tornacılık yaptığı ancak şu an işşiz olduğunu belirtilen Arslan, kötü bir niyetinin olmadığını sadece polislere yardım etmek istediğini söyledi.

Turgay İPEK/ERZURUM (DHA)