Yaşam Bomonti’nin Kendine Has Sergisi Deniz Müzesi’nde!

Bomonti’nin Kendine Has Sergisi Deniz Müzesi’nde!

Paylaş
Bomonti’nin Kendine Has Sergisi Deniz Müzesi’nde!

İstanbul’un en köklü yerleşim yerlerinden ve sahip olduğu zengin tarihi mirasla şehrin en önemli semtlerinden biri olan Bomonti, küratörlüğünü Burçak Madran’ın yaptığı Kendine Has Sergi 12 Nisan’a kadar Deniz Müzesi’nde

Şehrin güzide semti Bomonti’nin geçmişten bugüne şehir yaşamına ve sosyal hayata kattığı tüm detayların güçlü bir kurgu ve titiz bir çalışmayla keyifli bir sergiye dönüştüğü bir semte adını veren fabrika Bomonti’nin Kendine Has Sergisi 12 Nisan tarihine kadar Deniz Müzesi’nde ziyaretçilerini bekliyor.

Başarılı küratör Burçak Madran’ın danışmanlığında gerçekleşen sergide ziyaretçileri, birbirinden heyecan verici enstalasyonların yanı sıra, sosyal hayatın şekillenmesine yüz yılı aşkın süre önce yön veren Bomonti Bahçeleri ve tarihi mimarisiyle şehir kültüründe önemli yeri olan Bomonti Bira Fabrikası’nın değerli parçalardan oluşan koleksiyonu bekliyor. Farklı birçok kültürün bir arada ahenkle yaşadığı ve semt kültürünün temellerinin atıldığı Bomonti’nin tarihine gizemli bir yolculuk Kendine Has Sergisi’nde. 12 Nisan’a kadar açık olan bu özel sergi ücretsiz olarak gezilebilecek.

Haberin Devamı