Yaşam Bon Mod ve Ramadan Indigo'da

Bon Mod ve Ramadan Indigo'da

Paylaş
Bon Mod ve Ramadan Indigo'da

Elektronik–dans müziğin iki önemli ismi BON MOD ve RAMADAN, uzun bir aradan sonra tekrar Indigo sahnesinde…

Eğlenceli müzikleri ve sıra dışı sahne performansları ile adlarından oldukça söz ettiren BON MOD ve RAMADAN, yeni görsel ve işitsel şovlarıyla 25 Mart cuma gecesi Indigo sahnesini ele geçirmeye hazırlanıyor!!!
Remoov konserlerinde dinlemeye alışık olduğumuz Mr. Sür ise disko soslu DJ setiyle geceye eşlik edecek.

Haberin Devamı

RAMADAN
Türkiye'deki dans müzik dünyasının en renkli ismi RAMADAN, uzun zamandır Londra ve İstanbul'da devam ettirdiği sahne çalışmaları ve yaptığı kayıtların ardından 2009 senesinde DJ/prodüktör Süpermatik ile bir araya geldi ve 2010 senesinde Remoov Records etiketiyle tüm söz ve müzikleri kendine ait olan parçalardan oluşan synth - pop tarzındaki albümü "Hazır Mısın?"ı yayımladı.

RAMADAN bu albümden ilk video klibini "Aşık Olasım Var" isimli şarkısına Londra'da çekti. Bu dönemde sayısız konser ve festivallerde sahne alan sanatçı, geçtiğimiz ay ikinci video klibini 7/24 isimli parçasına çekerek geniş kitlelere adından söz ettirmeyi başardı. 7/24'ün televizyon kanalları ve internet ortamındaki başarısını takiben, Disko Kralı'na konuk olarak katılan RAMADAN, canlı performansı ve duruşuyla da izleyenlerin beğenisini kazandı.

Haberin Devamı

Eleştirmenlerden tam not alan "Hazır Mısın?" albümünden parçaların yanı sıra, 1980'li yılların dans klasiklerinden oluşan repertuarını sergilediği performansları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan RAMADAN'ın sahne enerjisi, sıradışı kıyafetleri ve seyirci ile olan iletişimi görülmeye değer.

BON MOD
İsimlerini "iyi ruh hali" ile anlamlandıran Bon Mod, yüksek enerjili müziklerini punk vokallerle pişirip, bir parça 80'ler etkili elektro tozuna, bir parça da disko sosuna batırıyor.



Bon Mod, ilk kayıtlarının yer aldığı Chocolate Cheesecake EP'sini 2009 yılının Ekim ayında Remoov etiketiyle yurtdışında önemli online mp3 dükkanlarında satışa sundu. Prodüksiyonu Bon Mod tarafından yapılan EP, büyük bir kitlenin ilgisini çekti ve grup, içinde Babylon, Ghetto, Indigo, Roxy, the Hall gibi önemli mekanların ve Adidas Street Festival, YTÜ Bahar Şenlikleri gibi çeşitli festivallerin yer aldığı uzun soluklu bir konser serüvenine başladı. İkili, kendi konserlerinin yanı sıra; Mylo, New Young Pony Club, Data, Ladytron, Fancy, Robots in Disguise ve Little Dragon gibi tanınmış DJ ve sanatçılarla da aynı sahneyi paylaştı.

Bon Mod'un sahnedeki enerjik ve kışkırtıcı tavırları İstanbul müzik sahnesinde kulaktan kulağa yayılarak grubun ilk yılında elliye yakın konser ve DJ set almasını sağladı. Grup bununla da kalmayıp, Ekim 2010'da Paris'in önemli elektronik müzik sahnelerinden biri olan Batofar'da ve hemen ardından Amsterdam şehrinin uluslararası sanatçıları ağırladığı Paradiso'da sahne aldı. Nefes kesen performansları sayesinde ikili, bu iki şehirde çalışmalarını sürekli takip eden önemli bir dinleyici kitlesi edindi.

Dinleyicilerin heyecanla beklediği grubun ilk albümü Idolize Yourself, Remoov ve Topkapı-Universal etiketiyle Mart ayında müzikmarketlerde yerini almaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı