Spor Bonicci ve Martinez, Juve'de

Bonicci ve Martinez, Juve'de

Paylaş
Bonicci ve Martinez, Juve'de

Serie A takımlarından Juventus, Leonardo Bonucci ve Jorge Martinez'i renklerine katarak, kadrosunu takviye etti

Serie A’da geçen sezona şampiyonluk ümidiyle başlayıp, sezonu 7. sırada tamamlayan Juventus, İtalya’da transferin hızlı takımı olmayı sürdürüyor.

Siyah-beyazlı takım, uzun süredir transfer görüşmesi yaptığı Uruguaylı kanat oyuncusu Jorge Martinez’i 12 milyon Euro bedelle 4 yıllığına kadrosuna kattı.

27 yaşındaki oyuncu, 3 sezondur Catania forması giyiyordu. Juventus’un bir diğer transferi İtalya Milli Takımı’nda da forma giyen Bari’nin stoperi Leonardo Bonucci oldu. 23 yaşındaki savunmacı için 15.5 milyon Euro'yu gözden çıkaran siyah-beyazlı ekip, Bonucci ile 5 yıllık sözleşme yaptı.

İtalya’nın 27 şampiyonlukla en çok şampiyonluk kazanan takım unvanına da sahip Juventus, 27,5 milyon avroya aldığı iki oyuncunun transferini resmi internet sitesinden duyurdu.

SIRADA KRASİC VAR

Bu arada siyah-beyazlı takım, uzun süredir peşinde olduğu CSKA Moskova’da forma giyen Sırp futbolcu Milos Krasic için beklemeyi sürdürüyor.

Juventus’un Krasiç için kulübüne 15 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı, ancak CSKA Moskova’nın 16.5 milyon Euro istediği belirtiliyor.

CSKA Moskova Başkanı Evgeny Giner de yaptığı açıklamada, Krasiç’e Juventus ile birlikte Manchester şehrinin her iki takımının da talip olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı