Gündem Bonzai içip kendinden geçen genç, metrobüs durağını birbirine kattı

Bonzai içip kendinden geçen genç, metrobüs durağını birbirine kattı

Paylaş
Bonzai içip kendinden geçen genç, metrobüs durağını birbirine kattı

Çağlayan Metrobüs Durağı'nda baygın halde yerde yatan ve bonzai kullandığı öğrenilen madde bağımlısı genç, sağlık ekiplerine direnerek, kendisini almaya gelen ambulansın arkasında metrelerce metrobüs kuyruğu oluşmasına sebep oldu

Şişli'deki Çağlayan Metrobüs Durağı'nda dün akşamüzeri bir bankın yanında ,yerde baygın halde yatan genç, vatandaşların dikkatini çekti. Vatandaşların uyarısıyla, güvenlik görevlileri devreye girerek, 112 Acil Servis'e ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparak, bonzai kullandığı için bayıldığı öne sürülen gence ilk müdahaleyi metrobüs durağında yaptı.

Müdahale sonucu ayıltılan ve bir banka oturtulan genç, ambulansa binmemek için direndi. Agresif tavırlar sergileyen genç, tedavi olmayı reddetti.

AMBULANS ONU, METROBÜS AMBULANSI BEKLEDİ




Bağımlı genç ile sağlık ekipleri arasındaki konuşma dakikalar sürdü. Genç, "Vallahi bir şey yok, iyiyim ben" diyerek kendisini götürmeye gelen ambulansa binmemek için direndi. Ambulans metrobüs hattının Söğütlüçeşme istikametinde bekleme yapması nedeniyle metrobüsler peş peşe sıralandı ve seferlerde gecikme meydana geldi. Dakikalar süren bekleyişin ardından bir metrobüs şoförü tepki gösterdi ve sağlık ekipleri madde bağımlısını durakta bırakarak, olay yerinden ayrıldı.


METROBÜSE BİNMEYE YELTENDİ


Sağlık ekiplerinin olay yerinden ayrılmasının ardından, oturduğu banktan kalkan genç, savrula savrula yürümeye başladı. Durakta kalkış için bekleyen bir metrobüse yönelen bağımlı genç, kapalı olan kapıdan metrobüse binmeye yeltendi. Kazaya adeta davetiye çıkaran madde bağımlısı, birbirine kattığı metrobüs durağından çıkarak, olay yerinden uzaklaştı.



İHA