Türkiye (Son Dakika) Bonzai satıcısını dövenler bakın kim çıktı

Bonzai satıcısını dövenler bakın kim çıktı

Paylaş
Bonzai satıcısını dövenler bakın kim çıktı

Sakarya'da bir bonzai satıcısını dövüp videoya kaydeden 5 kişi yakalandı; poliste uyuşturucudan sabıkalı oldukları ortaya çıktı. Daha önce adam yakıp nehre attıkları da belirlenen zanlılar, gazetecilerin 'Uyuşturucu kullanıyor musunuz?' sorusuna, 'Esrar hariç kullanmıyoruz' yanıtı verdi!

Sakarya'da bonzai satıcısı olduğunu öne sürdükleri genci dövüp falakaya yatıran ve bu dayağı cep telefonuyla kayıt ederek sosyal paylaşım sitesinde paylaşan 5 kişi, Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi ekiplerince yakalandı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer19818","19818","201408","19818-166781.jpg","1", "0","Bonzai satıcısı olduğu iddia edilen kişiye dayak");



Adliyeye sevk edilen şüphelilerin poliste ’uyuşturucu kullanmak’ suçundan kayıtları olduğu öğrenilirken, şüphelilerden Ercan Ş. gazetecilerin ’Siz uyuşturucu kullanıyor musunuz?’ sorusuna ’Esrar hariç kullanmıyoruz’ diye cevap verdi.

FALAKAYA YATIRIP 10 DAKİKA DÖVDÜLER


Sakarya’da geçen hafta kimliği belirlenemeyen 5 genç, bonzai satıcısı olduğunu iddia ettikleri bir genci dövüp falakaya yatırdıktan sonra, yaklaşık 10 dakikalık şiddet görüntülerini sosyal medyada paylaştı. Bunun üzerine harekete geçen Sakarya Emniyet Müdürlüğü bağlı Asayiş Şube ekipleri, görüntülerin incelenmesi sonrasında dövülen gencin bonzai satıcısı Engin A. olduğunu saptayıp emniyete çağırdı.

TORBACI ŞİKAYETÇİ OLDU!


Burada ifadesi alınan Engin A. kendisini dövenlerden şikayetçi olduğunu söyleyince çalışma başlatan polis, daha önce Sakarya Nehri kenarında Birkan Avcı adlı gencin öldürülerek yakılıp nehre atılmasıyla ilgili olarak cinayet şüphelisi olarak halen yargılaması süren Ercan Ş. (26) ile arkadaşları Bayram G., Sinan M., Engin S. ve Nuh Soyhan E.’yi gözaltına aldı. 5 şüphelinin de uyuşturucu madde kullanmak, esrar içmek suçlarından kayıtlarının bulunduğu belirtildi.

'YALAN YANLIŞ YAZMAYIN. BİZ DÖVÜP POLİSE TESLİM ETTİK'


Polisteki sorgulamaları sonrasında sağlık kontrolu için hastanaye sevk eden şüphelilerden Ercan Ş. habercilerin ’Neden dövdünüz?’ sorusuna ’Yalan yanlış şeyler yazmayın. Biz dövüp polise teslim ettik’ dedi. Siz de uyuşturucu kullanmıyor musunuz? sorusuna ise ’Uyuşturucu kullanmıyoruz, esrar hariç ’diye cevap verirken, diğer şüpheliler ise habercilere tepki gösterdi.

Gözaltına alınan 5 şüpheli ’Alıkoymak, hürriyeti tahdit, müessil fiil’ suçlarından Sakarya Adliyesi’ne sevk edildi.

Zafer TOKUŞ- Aziz GÜVENER/ ADAPAZARI(Sakarya), (DHA)

Haberin Devamı