Gündem Borçları intihara sürükledi

Borçları intihara sürükledi

Paylaş
Borçları intihara sürükledi

Borçları intihara sürükledi

Tekirdağ'da Askerlik Dairesi Başkanlığı'nda memur olarak çalışan 40 yaşındaki Mustafa Bozdağ, 25 bin liralık kredi kartı borcu yüzünden kendini ağaca asarak yaşamına son verdi.

Haberin Devamı

İstanbul Üniversitesi İşletme bölümü mezunu evli ve bir çocuk babası 40 yaşındaki Mustafa Bozdağ aldığı maaşının ailesini geçindirmeye yetmemesi üzerine 2 yıl önce kredi kartıyla yüklü miktarda alışveriş yaptı. Bozdağ, bir süre sonra borçlarını ödeyemez hale geldi. Bozdağ'ın faizleri ile birlikte biriken borcu 25 bin TL'yi buldu.

Borçları nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Bozdağ, akşam saatlerinde eşine "Sıkıntılıyım biraz kafamı dağıtacağım" diyerek evden ayrıldı. Arkadaşları ile birlikte akşamları alkol aldığı Gündoğdu Mahallesi'nde bulunan Çırçır Tepesi'ne çıktı. Burada bir süre oturan Bozdağ, tepede bulunan bir bağ evinin bahçesine girdi. Bozdağ, yanında getirdiği çamaşır ipiyle kendini elma ağacına astı.

Haberin Devamı

Sabah saatlerinde tarlaya giden çiftçiler, asılı birini görünce polise haber verdi. Olay yerinde polis ve Cumhuriyet Savcısı'nın inceleme yapmasının ardından Bozdağ'ın cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bozdağ'ın çalışma arkadaşları, "Mustafa içine kapalı biriydi. İşyerinde ailevi meselelerden hiç bahsetmezdi. 25 bin liralık kredi kartı borcu varmış. Çok iyi bir insandı. Yazık oldu" dedi.

Mustafa Bozdağ'ın memleketi Kırıkkale'nin Keskin İlçesi'nde toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ferhat AKGÜN/TEKİRDAĞ, (DHA)