Spor Bordeaux dağıldı, liderliği korudu

Bordeaux dağıldı, liderliği korudu

Paylaş
Bordeaux dağıldı, liderliği korudu

Fransa Ligue 1'de Bordeaux, Stade Rennes'e 4-2 yenilmesine rağmen 3 puan farkla liderliğini korudu

Stade Rennes’in sahasında cumartesi günü oynanan maçın henüz 3. dakikasında Sylvain Marveaux’un golüyle öne geçen evsahibi ekip, farkı Jimmy Briand’ın 17. dakikada penaltıdan attığı golle ikiye çıkardı ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

Rennes, 47. dakikada İsmail Bangoura ile üçüncü golü buldu. 64. dakikada Yoan Gouffran, 69. dakikada Wendel’in attığı gollerle farkı bire indiren ve tekrar ümitlenen Bordeaux, Asamoah Gyan’ın 78. dakikada attığı mükemmel gole engel olamadı ve maçtan 4-2 yenik ayrıldı.

Cumartesi günü daha erken saatlerde oynanan bir diğer maçta, lig ikincisi Montpellier ile son sıralardan kurtulma çabasındaki Boulogne karşı karşıya geldi. Ligin sürpriz ekibi Montpellier’in sahasında oynanan maç, 2-0 evsahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

MONACO’NUN 4 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİNİ SONA ERDİ

Ligue 1’de 16 Aralık’tan bu yana yenilgi yüzü görmeyen Monaco, Saint Etienne deplasmanında rakibine 3-0 yenildi. Monaco, bu sonucun ardından 6.’lığa geriledi.

Haftanın bir diğer maçında, Kazım Kazım’ın formasını giydiği Toulouse ile 4. sıradaki Lyon karşı karşıya geldi. Kazım Kazım, yedek soyunduğu maçın 73. dakikasında Braaten’in yerine oyuna girdi.

NENE GOL KRALLIĞINDA ÖNDE

13 Nene (Monaco)
11 Gervinho (Lille)
10 Mamadou Niang (Marsilya)
9 Mevlüt Erdinç (Paris St Germain)
Kevin Gameiro (Lorient)

HAFTANIN PROGRAMI

13 Şubat Cumartesi
Le Mans-Sochaux
Lille -Boulogne
Monaco-Marsilya
Montpellier-Grenoble
Nancy-Paris Saint-Germain
Valenciennes-Nice
Lyon-Lens

14 Şubat Pazar
Auxerre -Rennes
Lorient -Toulouse
Bordeaux-Saint Etienne

Haberin Devamı