Ekonomi Borfin'den üç yeni analiz eğitimi

Borfin'den üç yeni analiz eğitimi

Paylaş
Borfin'den üç yeni analiz eğitimi

Borfin'den üç yeni analiz eğitimi

Borfin (Borsa Finans ve Ekonomi Eğitim Portalı) temel ve teknik analiz alanında web tabanlı üç yeni eğitim daha düzenliyor.

Haberin Devamı

Uygulamalı olarak yapılacak web tabanlı her eğitim, video anlatımı ve doküman destekli olarak verilecek. Temel analiz ve güncel temel analiz eğitimleri "fastweb mali analiz" programı ile uygulamalı olarak yapılacak. Katılımcılar, eğitim boyunca Fastweb Mali Analiz Paketi'ni ücretsiz olarak kullanabilecekler.

Eğitimleri borsa üzerine yaptığı eğitimler ve çalışmalar ile herkesin tanıdığı Dr. Yaşar Erdinç verecek.

Katılımcılar hisse senetlerinde temel analiz yapmayı hiç bilmiyorsa, “uygulamalı temel analiz eğitimi”ne, hisse senetlerinde temel analiz yapmayı biliyorsa “güncel temel analiz” derslerine katılabilecek. Yatırımcı Psikolojisi eğitiminde ise , duygulardan arınarak sağlıklı yatırım kararı verilmesini sağlayacak teknikler anlatılıyor.

Temel Analiz Eğitimi (01 Mayıs - 31 Temmuz Dönemi), Güncel Temel Analiz (01 Mayıs - 31 Temmuz Dönemi), Yatırımcı Psikolojisi Eğitimi (01 Mayıs - 05 Haziran Dönemi) içerisinde gerçekleştirilecek.

Gerçek yatırımcı olup, borsa yatırımlarını en bilinçli şekilde yapmak isteyen; toplama, çıkarma, çarpma, bölme işlemlerini bilen herkes bu eğitimlere katılabilir.

Haberin Devamı

Eğitimlerle ilgili ayrıntılı bilgiler www.borfin.com.tr adresinde...