Gündem Borsada batan emekli polis dehşet saçtı

Borsada batan emekli polis dehşet saçtı

Paylaş
Borsada batan emekli polis dehşet saçtı

Borsada yüklü miktarda para kaybeden emekli polis, aracı kurumu basıp kurşun yağdırdı: 2 ölü

Borsa’da yüklü miktarda para kaybeden emekli polis memuru Vedat Gemalmaz, aracı kurumu basarak dehşet saçtı. İş yerini kurşun yağmuruna tutan Vedat Gemalmaz iki çalışanı öldürdü.

İzmir’deki görevinin ardından emekliye ayrılan eski polis memuru Vedat Gemalmaz, parasını bir aracı kuruma yatırdı. İşlem yaptığı borsada yüklü miktarda para kaybına uğrayan Gemalmaz dün saat 16.00 sıralarında kurumun Bakırköy şubesine geldi. Şubede, çalışanlarla tartışmaya başlayan Gemalmaz, belindeki silahı çıkararak işyerini kurşun yağmuruna tuttu. Kurşunlardan ikisi 49 yaşındaki Şube Müdürü Erol Postacı’ya 3’ü de 30 yaşındaki yardımcısı Sebire Yaman’a isabet etti. Göğsünden vurulan Sebire Yaman olay yerinde hayatını kaybederken, Erol Postacı ise ağır yaralı halde Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Postacı kurtarılamadı.

TESADÜFEN GÖREN YAKINI BAYILDI

Tesadüfen olayın meydana geldiği caddeden geçen Postacı’nın bir yakını, Postacı’yı ağır yaralı halde görünce sinir krizi geçirerek bayıldı. Saldırıyı duyan ve caddeye koşan Postacı’nın eşi de kocasının öldüğünü hastanede öğrendi. Ölüm haberini alan Postacı’nın eşi ve oğlu birbirlerine sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Şube Müdürü Postacı’nın bir süre önce eşine, yaklaşık bir aydır işyerine gelen bir kişiden bahsettiği ve “Çok para kaybediyor. Belinde de tabanca var. Beni tedirgin ediyor” dediği öğrenildi.

Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatan polis, bir taksiyle kayıplara karışan Vedat Gemalmaz’ı yakalamak için çalışma başlattı.

HASAN ÖRNEKOĞLU İstanbul DHA

Haberin Devamı