Magazin Börü 3. yeni bölüm fragmanı izle: İrfan'dan cesur konuşma

Börü 3. yeni bölüm fragmanı izle: İrfan'dan cesur konuşma

Paylaş
Börü 3. yeni bölüm fragmanı izle: İrfan'dan cesur konuşma

Börü 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Börü yeni bölümde İrfan ve Asena, İrfan'ın masum olduğunu ve üzine atılan iddiaların asılsız olduğunu söylüyor. Öte yandan 2015 yılındaki Sur ve Hendek operasyonundan sahneler ekrana geliyor.

Star TV'nin ilk bölümden itibaren ekranlara hızlı bir giriş yapan dizisi Börü'nün 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Börü yeni bölümde Asene Ve İrfan'ın konuşmaları hafızalara kazınacak nitelikte



"TÜRKİYE BİR RÜYA"

Asena ile Türkiye üzerine konuşan İrfan ülkemizin bir rüya olduğunu sözlüyor. Uğruna isimli isimsiz can vermek isteyen milyonların rüyası, Mustafa Kemal'in rüyası, Fatih Sultan Mehmet'in rüyası ve Alparslan'ın rüyası olduğunu belirten İrfan "Vatan sadece toprak değil, üzerinde yaşayan insan sadece vatandır" diyor.

"İFTİRALARLA ALAKANIZ YOK"

Bu sözlerle birlikte Asena, İrfan'ın suçsuz ve masum olduğunu aktarıp iftiralarla alakasının olmadığını söylüyor. İrfan ise kendilerinin önemli olmadığını asıl masumun millet olduğu belirtiyor. İrfan "Bizler yanacağız ki ülke ışısın" diyerek son noktayı koyuyor.



Öte yandan dizinin yeni bölümünde Sur'daki hendek operasyonundan görüntüler ekrana geliyor, ekip çatışmaya girip ölümle burun buruna geliyor.

Börü 3. bölümü ile 14 Mart Çarşamba akşamı Star TV ekranlarında...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

İlk bölümden 3 ay sonra, 2015 senesinde devam eden BÖRÜ Bölüm 2 "Kar Gibi Beyaz" öyküsü, JÖH ve PÖH timlerinin Mardin'in kırsalında "Bahoz" kod adlı bir terörist elebaşını naklederken başlıyor. Zırhlı konvoyun başına gelecekler, timdeki herkesi feci bir tehlikeye atmak üzeredir. Kendilerini yetiştirenlere yapılan sinsi komplolara aldırmadan mermi yağmurunun altında görevlerine devam eden BÖRÜ, ne olursa olsun elebaşının naklini başarmak zorundadır. Time yeni katılan çömez Kaya ise acılarını timden saklamakta ısrarcı olmasına rağmen, hayatını emanet ettiği kardeşlerine güvenmeyi öğrenmek zorunda olduğunu anlamaya başlar. BÖRÜ, onun da ikinci ailesidir.

Haberin Devamı