Dr. Haydar Dümen Boşa kürek çekmeyin...
HABERİ PAYLAŞ

Boşa kürek çekmeyin...

Haberin Devamı

Bir süredir kadınlar da erkeklerin cinsel organlarının boyuyla ilgilenir oldu. Çekecekleri acıyı düşünmeden büyüklük tutkusuna kapıldılar. Her şeyin kararında olanı iyidir. Hanımlar, boşa kürek çekmeyin, şu takıntınızdan kurtulun...

BÖYLE SORU YOK!

Şişme bebek hemen patladı

21 yaşındayım, şişme bebek aldım ama ilk denemede patladı. Çok üzgünüm, onu çok mu hırpaladım da patladı? Yardım edin.

CEVAP

Vallahi de billahi de sorun yok değerli okurum. Üzülüp depresyona girme, komplekse kapılma. Acemiydin, ilk heyecandı, elin ayağın titriyor, hava sıcak terliyordun. Aslanın yakaladığı avdan kalan ete saldırdın ve yumuldun. İştahın, enerjin çok. İrade mekanizması bitmiş. Bir yandan ter, öte yandan sık tempolu nefes şişmenin üzerine adeta kapaklanıverdin. Ne var ki imalat kandırması, çürüktü! Hevesini çöpe döktü. Suçluluğa kapılma, bir daha böyle saçmalıklara kalkma, ruhunu da hırpalama.

Eski haline döner mi?

30’lu yaşlardayım. 17-18 yaşımdayken organım 19-20 santimdi. Şu anda 13-14 santim. Bunun nedeni nedir? Eski haline getirmek için ne yapayım? Pompa ya da krem işe yarıyor mu?

CEVAP

Değerli okurum, büyüklükten o da bıkmış olmalı ki normal düzeye inmiş!!! Peki bu nasıl olmuş? Penis içindeki sünger dokunun kan alma kapasitesi azalmış. Yani bir bakıma esnekliği kaybolmuş. Bu durumda bir sorun yok deriz. Ama yaşayanlar paniğe kapılır. Senin 50 karatlık pırlantan 30 karata inmiş gibi. Oysa ne kayıp var ne kazanç. Doğrusu ve anatomik ölçüleri şimdiki boyut gibidir. Tatmin olmak için, bir ultrason tetkiki de yaptırabilirsin.

Eşim çok kızıyor ama...

32 yaşında, 1 yıllık evliyim. Cinselliği çok seviyorum. Gözümü kapattığım an aklıma cinsellik geliyor, karım bu duruma çok kızıyor. Çünkü onu da rahat bırakmıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, cinsel iştah tavan yapmış. İraden yorulmuş, bıkmış, usanmış, kış uykusuna yatmış! Seni kendinle yalnız bırakmış. Geriye bir kadının kalmış. Aç gözünü dandini dan dan, kapat yine dan dan. Dayanırsan dayan! Niyetin aç koynunu kuş konsun, her şey cinselliğine kurban olsun gibi. Ee dostum, böyle giderse ne olacak? Atlayıp zıplaya, otlaya ya da yaylaya çıka çıka 50 yaşına geldin. Olacaklar vahim. Kadın yitik ve bitik. Silahında elinde kalmış bir tetik. Bas bas, ateşlemiyor. Geriye Haydar Hocan kaldı, ara ki bulasın. O da yolculuğa çıkmış. İşte resim işte sesim, gerisini sen bilirsin.

Karımla kavga ediyoruz

35 yaşındayım. 2 ay önce evlendim eşimle ilişkiye giremedik, sürekli kavga ediyoruz. Penisim sertleşmiyor, bir de eğik. Acaba bu yüzden olabilir mi? Sizce nedeni ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, evliliğin ilk aylarında böyle şeyler oluyor. Erkeklerde ereksiyon bozukluğu görülüyor. Çoğu zaman sorun psikolojik kaynakladır. Eğriliği ameliyatla düzeltilir. Birleşmelere engel olmayan eğriliklere dokulunulmaz. Hemen doktora git, tam bir tetkikten geç ki hem sen hem biz aydınlanalım.

Sevgilim penisimi büyütmemi istiyor

24 yaşındayım. Kız arkadaşımın penisimin 22 santim olmasını istiyor. Ama benimki 14 santim. Nasıl büyüteceğim?

CEVAP

Değerli okurum, diyelim ki bu kızla evlendin. Kız büyüklük tutkusuna sahip. Başlayacak başında vır vır etmeye. Sen de bu büyüklük tutkusu içinde küçüldükçe küçüleceksin. Kız arkadaşın neye göre bu ölçüde penis istiyor? Kızların vajinası 8 santim. Lastik gibi uzasa 15-16 santim olur. Büyük penis kasık ağrılarına neden olur. Kız arkadaşına söyle. Senin ideal boyutlarda mükemmel araban var. Umarım, usta bir şoförsündür. Kız rkadaşın, benim düşündüğüm gibiyse önünde saygı ile eğilsin. Bu olaya doğru açıdan baksın.

Sayı neden düştü?

5 yaşında, 2 yıllık evli kadınım. Önceleri eşimle gecede 3 kez ilişkiye giriyorken şimdi bu sayı 1’e düştü. Acaba sorun hangimizde?

CEVAP

Yavaş ol sevgili okurum, yavaş. Eşinin erken boşalması varsa tedavi olsun. İşte o zaman bir kere bile bazen sana çok gelebilir.

Kız hamile mi?

Kız arkadaşımla adet gününde ilişkiye girdim. İlişkiye girdikten 10 gün sonra kızdan “Midem bulanmaya başladı” diye haber geldi. Acaba gebe mi?

CEVAP

Değerli okurum, sana müjdeler olsun, arkadaşın hamile değil. Çünkü hamilelikte mide bulantısı 10 gün içinde olmaz. Genellikle süresi 1-2 aydır. 10 günlük olanlar ‘Psikolojiktir’ diye düşünüyorum ve noktalıyorum. Bu verilere göre hamile değildir ancak ‘Hamile olmaması gerekir ama kesinlikle gebe değildir’ diyemiyorum. Biraz bekleyin ve şansınıza dua edin.

Neden zevk almıyor?

29 yaşındayım. 5 yıllık evliyim. Karım 3 yıldır cinsel ilişkiden zevk alamıyor. İkimiz de mutsuzuz. Acaba bu rahatsızlığın bir tedavisi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, bu işin tedavisi çok kolay değil. Elbette birtakım yöntem ve çareler aranır. Ama sonunda bizim elimiz, kolumuz da bağlı kalıyor. Bu biraz da organ ve kimlik sorunu. Ama önünüzdeki 50 yıllık sürede kıyısından köşesinden ne koparırsak kâr diye bir profesyonel yardım almanızda yarar var.

Aklıma eski sevgilim geliyor

2 yıl önce kız arkadaşımla ayrıldık. Ayrıldıktan sonra kızlarla ilişkiye giremedim. Yatağa kadar her şey yolunda gidiyor ama o andan vazgeçiyorum. Aklıma eski sevgilim geliyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, zamana bırakacaksın, başka hiçbir sorunun yok.

Kızlık zarı kalın ya da esnekse nasıl bozulur?

21 yaşında kızım. İlk gecede kızlık zarı esnek ya da kalınsa ve bozulmazsa bunu eşimize nasıl anlatırız? Bir de bozulması için ne yapabiliriz?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı kalınsa onu zaten bozamazsın, mutlaka operasyon gerekir. Esnekse kanamaz. Neyi, kime, nasıl açıklayacaksın onu bilemem.

Korkuyorum

25 yaşındayım, cinsel organım 20 santim. 6 hafta sonra düğünüm var. Ne yapmalıyım? Ameliyatla bile olsa 3-5 santim küçültme şansım var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ne yazık ki ameliyatla küçültme şansın yok. Büyük penis doğrudur. Tıpta adı megalopenis olarak anılır. Kadın için zorluklar yaratacaktır.

Kaç santim olmalı?

22 yaşındayım. Benim sorunum cinsel organımı küçük bulmam. Bunun için ne yapmalıyım? Karşı cinsin hamile kalması için uzunluk en fazla ne olmalı?

CEVAP

Değerli okurum, kadının gebe kalması için penisinin vajinaya girmesi şart değildir. Yani cinsel organı 1 santim bile girse gebelik şansı tam girmiş kadardır. Bu nedenle gebelikle cinsel organ boyunun ilgisi yok.

Kilo almama engel mi?

17 yaşındayım. Sizin dediğiniz gibi, boyuma göre kilom 10 eksik. Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Acaba mastürbasyon kilo almama engel olur mu?

CEVAP

Yoktur yavrum. Yola devam. Kilon da iyidir.

GÜNÜN SÖZÜ

Dünya dönerken siz doğrudan dönmüyorsanız dünyadan da büyüksünüz demektir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder